Olya nincs hogy unni inkább előbb halok meg!!! Mégha fáradt vizes vagyok meg qrva hideg van akkor se tom azt mondani h. unom max azt h. má a faszom kivan mingyá szétfagyok!
gerre, gerle!
Velem is van olyan hogy motorozás közbe máson gondolkozok, de az addig tart amig el nem érünk a pályáig, vagy nem inulunk el igazából, amig tötymörög az ember adig forog az agy, de utána csak a motorozás van és semmi más! könyvet én is tok ugy olvasni, hogy közbe azon gondlokozok hogy azt a kanyart lehet 2esbe kéne nem 3asba
Na de unni a motorozást
Üdvözletem minden fórumlakónak.Már megint karácsony van,igyhát itt az ideje hogy Békés,Boldog ünnepet kívánjak mindenkinek.Motoros üdvözlettel Szecsu és Családja
énis...én ugyszeretnék egykerekzni mint gerre,holtponton jo lassan,akkor meg ha felborulok csak nem lesz olyan nagy bajom.de a mocinak lehet nayg baja,és az meg nem hiányzik,d ekakor is megofogk tanulni.
holnap reggel irány is az erdö és gyakorlás
na ja
én ma majdnem hátraestem...na de nem elsöre és olyankor gyors egy fék aztán jo is csak kicsit a pulzusom 200 fölé szökik de én a mocit jobban féltem mnt magam ez a helyzet...
Én a ktm-en úgy szoktam h. egyrészt nem használok kuplungot (sztem 1 hülye szokás meg még kötséges is ) Tehát 1-es felveszem hetven cm-re kb innen ráváltom a kettőt és már fenn is van!! Nekem akkor van teljesen holtponton amikor az első fékpofa szemmagasságba van!! Innen már csak kis háccsó fék kis gáz és így tovább ha a vállam bírná a világból kimennék vele!! És aza jó amikor már semmit nem gyorsulsz én mindig 20-25közt rakom le kivéve hogyha az uccai renccámtáblatarót karcolom de arról még rakok fel videt!! Akkor kettesbe már annyira alacsony a fordulat h. a levegőbe képes lefulladni
Ez igaz csak a comboddal nem kell megszoritani a motort mert ha igazán lassan akarod csinálni az oldalradőléseket a testeddel meg a comboddal kell kiszürni...!! Ha erőböl akarsz akkor szoríthatod de sztem megszokod aztán bennedmarad!
hja...kicsit hátrébb kell ülni meg bal láb váltó alatt "szorosan" a jobb láb a hátsóféken motor szorit gáz kikerék aztán csak a gázzal kéne játszani csak én ehhez a 2T nél nem igazán értek keréken... 4T vel könnyebben megy nekem no de majd... jövöre csiszolunk rajta de lehet h majd be kell tárazni egy két fark idomot is
Karácsony van! Jó kajával megtömve a hasam, kimegyek a garázsba megnézem a vasam! Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre, bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre! Kurvára várom már a nyarat, kinomban zabálok még egy kis halat! Ezt addig-addig csinálom, mig az egészet sugárba kihányom! Azt mondom én neked, motoros barátom, motorozás nélkül szart sem ér a karácsony!!!
4ben. kerékre.