Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

senki sincs itt?
aloha!
hát szerintem az lenne a leghelyesebb dolog amint döntésd hozhatunk
majd ha tiszták leszünk újra megbeszéljük!!!!
bazdmeeeg
még most is folytatűdok az ami tegnap este nemigazán ért véget csak annyira amig lefeküdtün
szűval csak azt akarom mondani hogy nem értem amit irtál zoziii
de azt se amit most én irtam
reggelt !
én meg most reggel a tegnapi betonozás alatti italfogyasztás miatti egyenetlenségket próbáltam eltüntetni
ahogy a vége közeledett egyre nagyobb hibák keletkeztek ..............de azért jók,,,a hibák
csőő mindenki..szar a gépem azért nem irogatok nagyon...
msot haveromnál vagyok vidéken...mielőtt reggel felkeltem el kelett telnie 5-6 percnek mire felfogtam hogy hol vagyok
kicsit jó volt a délután meg az este
estére asszem már pöpec lesz a gépem aztán majd irok
csőőő
Sziasztok!
Járt már innen valaki Fejér megyében endúrózni?(Gánt és környéke)
gerrre mindjárt itt a hétvége!! mi lesz vele??
szevasztok!!!!!Látom megint irogattatok 1 kicsit ...........
Baszameg megvan miért forgot nehezen az xl blokk!Másik szelepdeknit tetem fel és valamiért megszorult a vezérmütengely!Viszaraktam az eredetit és mitörtént???????????????Elindult a moci!!!!Hát beszoptam vele de most nagyon fasza lett!
lécci gyere fel msn-re!
Mert kiszellőzik, meg a benzin is hűti meg még egy csomó minden, de ehhez most nincs lelki erőm, meg fáj fejem majd kérdezd meg máskor
hát akkor most mondom hogy ha a kedvenc kabátod vízhatlan és térdig ér akkor nem adom meg a telefonszámom
az a baj hogy anyira nem is vicces
tudjátok mikor fog a amagyar ember örülni a Gyurcsány csomagnak?

mikor a börtönör kiabálja: ,,Gyurcsány Csomag!!!
miért melegedne kipufogó nélkül jobban ????
azt viszont kicserélném mert lehet külön is kapni patentszemet mert kopott a régi /viszont ki van próbálva/

"ja és mindegyik lánc annyira erős mint a leggyengébb láncszeme "
Neem azért, ezt okos emberek mondták akik értenek hozzá.
miért a hűtője is rossz??
a lánchoz a patentszem valahogy eltünt a dobozbol és a régi láncét raktuk rá az gáz??
csak a munkahelyemre megyek ki vele meg haza! amúgy az öblös kanyar fent van csak az a rész szakadt ki ami a vége dob és ez az öblös rész között van a z ülés alatt!!
és a homok,por,szennyezödés