Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként tólmelegszik és átég a dugó teteje, láttam már ilyet.
Köszi! a rendőrök majd megszokják! egyenlőre az utcában a riasztók jeleznek ha hazaérek:D
mx77 itt vagy?
kawagirl mien rendes...felrakta a képét a kérésedre... sokak örömére
különben egy 2T-nek mi baja lehetne ha levennénk a kipufogót teljesen???
1. többet fogyasztana
2.nagyon nagy hangja lenne
3.erő és nyomaték csökkenés /ha szar kipufogó volt rajta akkor esetleg növekedés /
4.ha mondjuk bepattanna egy kö a lukon a hengerhez menet közben az tudna kárt okozni de az millió az egyhez az meg még 8millió az egyhez hogy be is sikerülne menni a dugónál a hengerbe
de ide még a víz se menne be mert a kiőmlő gáz nyomása védené csak húzni kell neki
Nagy a hang és megbasz zsaru, a rezó végén nyílásnak kétszer kisebbnek kell lennie mint az elején hogy a nyomás megmaradjon benne, és rendesen tudjon dolgozni, szerintem mehetsz vele de ne hózd neki
még mennem kéne vele pár napot így:( veszély?
standar lehet h nem kap benzint vagy szar a gyertya..... vagy szelepet állitsatok nálla
hát szerintem nem egésséges neki én azt hittem h torokbol nincs pufi mert azért az már mas ha csak a végnél van eltörve
mekkora? kb 1-1.5 cm! miért?
buktad én is, vagyis hát dombon inkább
jovan akko te meleg vagy és nem fáztál (najo ez szar szöveg)
Ember én "hegyen" lakom
Itt a kemény hegyvidéki időjárás , és szerintem nem volt hideg.
nehogy meggyulladjon ülés alatt valami vagy megolvasszál valamit
Mekkora az a júk ahol kimegy a gáz?
Egyébként meg heggesszéptek meg és kélsz
ja, szerintem hideg volt! (pöstön mindig melgebb van vazze ) van hogy itt még van miért lapátolni a havat, pesten meg már fel is száradt
egész pontosan a kipufogóm most az öblös rész ahol beszükül a seggem alatt ott van a vége és hát attól nem megy tönkre?
Ma hideg?
Egész délután mászkáltam összevissza, és kurvára melgem volt
zoozee szted mi a baja a mocimnak? lehet hogy elvan tömödve,ésnem kapelég benzint?
én is vagyogatok!
Ma már télleg nagyon hideg volt
mi lesz a baja ??
El van törve, de gondolom fent van.
Ha nincs fent akkor tilos vele menni mert akkor vége
csak ne itt a ház előtt!!!!!
hát szerintem kipuff nélkül ne menj,nem cska azért mert hangos hanem árt is neki ha sokat mész
mehetsz
jójestét! ha kipufogóűm el van törvee azért mehetek a kecskével?
néha bepillantok én is csak van még dolgom vazze!