Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen értelemben? Endurocross vs. rasszizmus....
milyen értelemben?
Na mára lépek, hello!
Érdekes ez a fórum...
Ádi szerintem mára lelépett, holnap a pályán leledzik, ugyhogy kitudja mikor lesz de hidjük el neki hogy jó lett
ádi muti az idomokat....
ja...
de azért belém is szorult elég sok cigányság szal lehetnének durva huzásaim
csak tul gyáva vagyok hozzá na azért annyira nem...
ez így van! csak az a baj hogy többen vannak akik sajnos az elsők közé tartoznak, nem csak cigányok közt van ilyen, de romák közt a legtöbb....
de tény hogy vannak normális cigányok is, pl vörösváron is, ők is megvannak mindenkivel, velük is meg van mindenki, és nem ugy megy be a mühelybe hogy attól kéne félni hogy este visza néz kicsit...
jo az olyan morékat akik ijen kötöszködösek meg akik csorok aztán lopnak mint állat azoknak nem itt a helyük az tuti de ha egy normális more norma családban semmi gond vele...de hát sajna létezik a orssz cigány és a jo cigány....én szerencsére a 2. közé tartozok
kéééép?
RÉSZVÉTEM elissa.

na de lefújtam az idomokat már csak a tank van hátra. arany kezem van... gyönyörűek lettek
szecsu védd meg ami a tiéd...ne hagyd magad...
köszönöm a részvétet mindenkitől...hát gerle...én nem vok fajgyőlölő,se előítéletes...de nekem+családomnak már elég kárt okoztak..több millios...meg belém köttek párszor...szoval...én nem megbántani akarok senkit...de felénk minden roma kocsival jár(audi,lexus,bömös...és sorolhatnám)és jogsi?nekik minek mindent megtehetnek...mert hagyjuk!!!!szoval...
Valaki megtudná mondani hogy a csolnoki pályán mi a nyitvatartási idő?????Holnap ki lehet menni?Kineek és hol kéne fizetni?
Részvétem Elissa
Sok pénz lenne bekeríteni. Asszem megyek én is. Jó éjt. Boldog karácsonyt mindenkinek.
elissa részvételem
mindenkinek boldog karácsonyt!
ez igy van....

én inkább bekeriteném a pálya területét csak az a baj h az is költség hogy ha szakos bekeritést csinálnál...3 cm s kerités alap végig...legalább..mert ugye a betonoszlopok magukban nem igazán sokat érnek
Na mára ennyi.Szasztok
Mielőbb meg kéne csinálni a harmadik sorompót. Lehet hogy holnap lenézek egy kicsit.
Szeva Csaba.Ma ismét fogtam a pályán diverzánsokat.Lenn volt 3 újgazdag,csupa öreg vasakkal / a 06"-os TM 450 volt a legrégebbi/.A zárt sorompók ellenére ők be enduróztak a hegy felől.Mire odaértem már ott volt a Varga és befizették neki a pénzt.Amikor megkérdeztem hogy eljutott e az agyukig hogy edzésnap csak szerda,szombat van és külömben is a sorompó nem véletlenül van, még fel is háborodott a szószólójuk. Ígyhát vissza adtam nekik a pénzt és mondtam nekik hogy csomagoljanak! Szeretném megélni egyszer hogy az emberek tiszteletben tartsák egymás tulajdonát.Ameddig ez nem így van, nincs miről beszélni az ilyenekkel.
Szecsu lesz valami holnap a pályán? Egyáltalán milyen a pálya? Lehet még motorozni?
jaja...gerle is more és mégis jo csipa
xlzx: ha itt vagy segits már nekem ez a német ebay oldal...szal ez ijen licitálos geci mint a vatera? az ár ami meg van adva az nem vétel ár? vagy ez hogy müxik?
hali
részvétem....
gerre:vasárnap ráérsz????egy kiados motorzásra??