Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Laci, Myth, vagy aki ért hozzá! a fekete bowden a kuplungom. sztetek le kell engednem az olajat, ha ki akarom cserélni a bowdent???
császtok? mizu??, tesztélmények engem is érdekelnek!!!
rákellett szóljak az universalmotorra mert nemküldik már 2hete a csomagon, de asszonták holnap feladjuk ! úgylegyen!
Szasztok hogy vagytok?valaki volt a Tesztnapon Suzukin???velemenyek vagy web cim ahol vanak fotok stb
ja az uj ára a csizmának 85-90.000.- ft körül van-
Szasztok.Ez a csizma eladó!Hibátlan állapotban,25000ért viheti bárki,41-42méretü.
Faisst! Miért nem ilyet veszel? yz250
ádi grat
na megvolt... az jó ha tanár már nem tudott mit kérdezni
öhömm elmondtam mindent
theo gondolom...csk ugy átrendeződnek a föld részecskék...egyik helyről-a másikra röpködnek
Földmozgás akkor is van mögöttem, amikor megyek az erdőben
hát van ien...a Föld+ a tektonikai lemezmozgások
Ja volt.
Az meg ez volt:
2003. június 21. - Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Jászapáti közelében a Richter-skála szerint 4-es erősségű földrengés történt. A talajmozgást Jászladányban, Jászjákóhalmán, Jászdózsán, Jászárokszálláson, Nagykátán, Gyömrőn, sőt Budapest egyes részein is érzékelni lehetett.
jah jo ...de most is volt vmi földrengés..mondta hírado
De amire én gondolok az 2003-ban volt
hát interju jol sikerült, de azt mondták h majd a 7en szolnak h mi van...jah a földrengésről én is hallottam,nem semm lehetett
Semmi különös, meló szokás szerint. Interjú?

Érettségi, ZH..ecet.
Államvizsga. Az nem kicsit szopó. Ráadásul előző este, amikor még tanultam rá mint állat, földrengés volt nálunk. Elég kicsi, de ez volt az első. Akkora fless volt, mint állat. Iszonyú mély morgás..brrr, kegyetlen durca volt.
helloka theo!Mizujs?
Regletet! De jó netezni iskola helyett
Szia!
Jó reggelt mindenkinek
Kalappal.
jóreggelt... mentem szóbelizni
Csa!

Wow, ekkora istencsászár voltam? Igazság szerint a víli amit a legritkábban próbálgatok, bár az picsajó, amikor az érkezőbe nyomják, de szerintem kurvaveszélyes.
Akkor nem voltatok?

Faszom, miért nem tudtam a KTM-ről? Ott voltam Árokszálláson, berénytől 18 kilcsire vasárnap. Átugorhattam volna. Theo vs vasárnapi tesztnapok 0-2. Lúúúúzer
köve=könyve(serice manual)