Az xr400-as volt számomra a legjobb, a sx450f az nagyon gyilkos állandóan egykeréken voltam, oda több éves tudás kell, még a profik sem motorozzák ki..... a 4 ütem nagyon megtetszett meg a honda xr
hy
ma olyan szerencsém volt hogy kipróbálhattam egy xr400-ast nagyon nagyon faja volt ezen a hétvégén 4 mocit próbáltam ki sx125, exc250 sx450f xr400 ezek közül az xr volt az ami kezelhető és nagyon erős is egyben, állat az a gép, addig nem nyugszom amíg egy 4T nem lesz a seggem alatt,
hát
...
nem 1x volt már h
ülök a mocin veretem mint állat
és gondolkodok és nemfigyelek meg stb stb de viszont vezetek mintha ott lennék és gondolkodok h hú de uncsi szal mikor hogy... egyszer kéne egyszer nem de sztem lesz mocim addig amig csak élek a köv sztem 250 4T cross vagy valami 4T... a haver most vett drz helyet 450 es rmz t zsir uj nagyon toppon van
rábeszéltek hogy tarsam meg a gépemet...mert ez jó lesz...
án szivesen vennék egy 426ost...de drága fenttartani az a bajj..
sűrün kéne benne szelepetcserélnem,mert kurvasokat mennék vele...
ma olyan szerencsém volt hogy kipróbálhattam egy xr400-ast nagyon nagyon faja volt ezen a hétvégén 4 mocit próbáltam ki sx125, exc250 sx450f xr400 ezek közül az xr volt az ami kezelhető és nagyon erős is egyben, állat az a gép, addig nem nyugszom amíg egy 4T nem lesz a seggem alatt,
300
Tudod,a 2kilo még áll!
...
nem 1x volt már h
ülök a mocin veretem mint állat
és gondolkodok és nemfigyelek meg stb stb de viszont vezetek mintha ott lennék és gondolkodok h hú de uncsi szal mikor hogy... egyszer kéne egyszer nem de sztem lesz mocim addig amig csak élek a köv sztem 250 4T cross vagy valami 4T... a haver most vett drz helyet 450 es rmz t zsir uj nagyon toppon van
nemtudom még de ha veszek mocit
akokr
csak 4T
amugy nemtud valaki egy iwiw meghivot dobni?
án szivesen vennék egy 426ost...de drága fenttartani az a bajj..
sűrün kéne benne szelepetcserélnem,mert kurvasokat mennék vele...