Tudod nem mindig a motor tehet róla hogy beáll Lehet hogy nagyon hajtottad és kevés volt az olaj vagy beállitási gond volt. Gondolom nem egy uj gép volt?
csaó! Én teljes mértékben meg vagyok elégedve a minarelli blokkat,mert ezzel a leo vince kipuffal nem volt a környéken oan enduró, supermoto 50-es,ami lenyomott vona akár terepen,akár utcán!!!!
Szoszi!! Valakinek nincs meg az a zene ami a Németh Kornélos vidi alatt van?? Nagyon kéne Vagy valami Aljas kúszóbab Előre is jó hétvégi csapatást, Csákó
hello mindenkinek, sztem a minarelli blokk egy tákolmány, nekem kb 8 honapig volt dt50 em amibe szintén minarelli blokk volt 8 honapig volt nálam ez alatt kétszer állt be összesen volt benne3200km.Mért nem gyárt a yamaha,aprillia honda rieju magának saját 50ccms enduro blokot
eddig semmi gondom nem volt vele.csak légszűrő meg lánctakarítás.dt-t mtx-et símán alázza.lehetne erősebb is.asszem 8paci.nem eszik sokat 3-4liter.hátsó fék lehetne erősebb is, de amúgy ok a gép.168cm vok és leér a lábam, nemtom h akkor nagytastűnek számít-e
csáó!
A gép egy Peugeot XPS enduro!
Olasz minarelli blokk van benn(ez van a dt 50 be, rx,mx 50be,riejuba, tzr 50be)!!!!
2005.06-i!!!! leo vince sportkipufogórendszer, naggyon jol megy ezekhez képest!!!fém fékcsövek!!!
meg minden ami kell!enduro és utcai gumikkal!!
mennyit gondolnál, ha teccik????
Sutyerák: Látom RX50-esed van, meséljél már róla milyen a gép, elég erős? Nagytestü? Mondjuk MTX meg DT-hez képest. Olasz révén sok a macera vele? Bár nekem Stalkerem van és semmi gond, dehát az robogó
de durva igaz láttam már ijet de ez megfog
amugy az a kis pöcsó 340 et sose ér...amx 200 at az enyimet 340 é vihetik...
redbull1227@hotmail.com
Szoval az egész talpad leér? Mert akkor nem olyan magas.
www.shabika.extra.hu
érdekel valakit?
A gép egy Peugeot XPS enduro!
Olasz minarelli blokk van benn(ez van a dt 50 be, rx,mx 50be,riejuba, tzr 50be)!!!!
2005.06-i!!!! leo vince sportkipufogórendszer, naggyon jol megy ezekhez képest!!!fém fékcsövek!!!
meg minden ami kell!enduro és utcai gumikkal!!
mennyit gondolnál, ha teccik????