Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak sok benne az ütem
jo kiss gep
én az 5.re tippelek
Én sem adnám el a helyedben. 250 2t nagyon megy, és ha már beleöltél 160 ropit ne más élvezze a gyümölcsét
Az is igaz hogy beleugrasz egy használt 4t-be ki tudja mennyit kell még ráköltened. Tulképpen a WR is versenymotor, így ha szopni fogsz vele akkor igazán nagy szopás lesz jó sok pénzért...
Hellosztok
látom előjött a biciklis téma. Gondoltam berakom hát ha vkit érdekel. mongoose
Szevasztok.Szerintem faisst halgas rá.Énszerintem ne add ell.Most aval a mocival semi bajod nem lesz az 1000% .Én nem adnám ell a te helyedben.Meg most ha elis adod akkor 700ezerért meg mit kapsz .Mert anyi van rá nem......... Evvel meg elgurulsz még egy darabig.
szerelőm aztmondta hogy nem éri meg eladnom a motoromat mert mos gecijó lesz...meg hogy régi 4t-t ne vegyek semmiféleképpen...
szal nemtom hogy most mit csináljak...
bár szerintem rá kéne hallgatnom...vagy nemtom
CSáááááááá mindenkinek

Tegnap Beszétem CSanaki Barátunkkal és monta ,hogy elromlott a Hűtője Kijukadt már megint De szerencére neki semmi BAJa nem lett. De majd kérdezzétek tőle hogy mi volt pontosan!!!!

Aztán tegnap este még ökörködtünk 1 kicsit NEm szidni a képeket (telefonos)!!!!!!!!
NAh további jó szórakozást és további jó hétvégét
most minek rakod bele minden fórumba?
rakd ki eccerűen az üzenőfalra,és kész
hát pár lehetőség:
1.villogni vele
2. eccerűen jól áll
3.eccerűen szereti
4. kimutatja,hogy őis motoros
5. vagy faszomtugya
Egész hhh-n senki.
Leszámítva engem, a párát, a kurva sarat, és persze a full szabadon koborló de azért nyakörves harciebeket (lenne egy pár szavam a tulajhoz, mert nem egyszer fordult már ez elő).
Jóreggel.
Mindenki alszik?
A sok hülye
Én megyek bringázni egyet itt a hegyekbe, ti meg pazaroljátok az időtöket az alvásra
na léptázok jo éjt mindenkinek
hát jo ....
nagyobb nyomaték
és mi lényeges kül van a kettő között? mert az a 26 ccm nem hiszem h oszt vagy szoroz
az 400as amit akarok de nem 100 hogy az lesz
lehet hogy egy 426 os lesz
jó éjt!
minek vesznek fel az emberek crossmezd egy versenyen?
cskválaszoltam a másik gyereknek,mert ugy emlékeztem,hogy 400,de megelpőztél az irásnál,és nem vettem észre
csá
voltam a terem-crosson elég jo volt szerintem megyek holnap is
evenx! láttalak,egy kék acerbis mezben voltál,a büfénél is láttalak meg az ülöhelyeknél meg gero dt-és cimbijét ö egy szürke progrip mezben volt
mér 400?
400
400 vagy 426
azzal kényelmesebb motorozni és kevesebbet is fogyaszt...
az jo:D de 450F? és hh 4ütemre váltasz?