Én sem adnám el a helyedben. 250 2t nagyon megy, és ha már beleöltél 160 ropit ne más élvezze a gyümölcsét
Az is igaz hogy beleugrasz egy használt 4t-be ki tudja mennyit kell még ráköltened. Tulképpen a WR is versenymotor, így ha szopni fogsz vele akkor igazán nagy szopás lesz jó sok pénzért...
Szevasztok.Szerintem faisst halgas rá.Énszerintem ne add ell.Most aval a mocival semi bajod nem lesz az 1000% .Én nem adnám ell a te helyedben.Meg most ha elis adod akkor 700ezerért meg mit kapsz .Mert anyi van rá nem......... Evvel meg elgurulsz még egy darabig.
szerelőm aztmondta hogy nem éri meg eladnom a motoromat mert mos gecijó lesz...meg hogy régi 4t-t ne vegyek semmiféleképpen...
szal nemtom hogy most mit csináljak...
bár szerintem rá kéne hallgatnom...vagy nemtom
Tegnap Beszétem CSanaki Barátunkkal és monta ,hogy elromlott a Hűtője Kijukadt már megint De szerencére neki semmi BAJa nem lett. De majd kérdezzétek tőle hogy mi volt pontosan!!!!
Aztán tegnap este még ökörködtünk 1 kicsit NEm szidni a képeket (telefonos)!!!!!!!!
NAh további jó szórakozást és további jó hétvégét
Egész hhh-n senki.
Leszámítva engem, a párát, a kurva sarat, és persze a full szabadon koborló de azért nyakörves harciebeket (lenne egy pár szavam a tulajhoz, mert nem egyszer fordult már ez elő).
csá
voltam a terem-crosson elég jo volt szerintem megyek holnap is
evenx! láttalak,egy kék acerbis mezben voltál,a büfénél is láttalak meg az ülöhelyeknél meg gero dt-és cimbijét ö egy szürke progrip mezben volt
Az is igaz hogy beleugrasz egy használt 4t-be ki tudja mennyit kell még ráköltened. Tulképpen a WR is versenymotor, így ha szopni fogsz vele akkor igazán nagy szopás lesz jó sok pénzért...
látom előjött a biciklis téma. Gondoltam berakom hát ha vkit érdekel. mongoose
szal nemtom hogy most mit csináljak...
bár szerintem rá kéne hallgatnom...vagy nemtom
Tegnap Beszétem CSanaki Barátunkkal és monta ,hogy elromlott a Hűtője Kijukadt már megint De szerencére neki semmi BAJa nem lett. De majd kérdezzétek tőle hogy mi volt pontosan!!!!
Aztán tegnap este még ökörködtünk 1 kicsit NEm szidni a képeket (telefonos)!!!!!!!!
NAh további jó szórakozást és további jó hétvégét
rakd ki eccerűen az üzenőfalra,és kész
1.villogni vele
2. eccerűen jól áll
3.eccerűen szereti
4. kimutatja,hogy őis motoros
5. vagy faszomtugya
Leszámítva engem, a párát, a kurva sarat, és persze a full szabadon koborló de azért nyakörves harciebeket (lenne egy pár szavam a tulajhoz, mert nem egyszer fordult már ez elő).
Mindenki alszik?
A sok hülye
Én megyek bringázni egyet itt a hegyekbe, ti meg pazaroljátok az időtöket az alvásra
lehet hogy egy 426 os lesz
voltam a terem-crosson elég jo volt szerintem megyek holnap is
evenx! láttalak,egy kék acerbis mezben voltál,a büfénél is láttalak meg az ülöhelyeknél meg gero dt-és cimbijét ö egy szürke progrip mezben volt
azzal kényelmesebb motorozni és kevesebbet is fogyaszt...