Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aloha!
keselyu vagy?
egy kis segitségre lenne szükségem a jo németesektöl

Irokesen-Aufsatz für Helme/Mohicans, diverse Ausführungen/universal.
Anwendungshinweise:
Helm mit Seifenwasser reinigen. Visier öffnen. Die Innenseite der Saugnäpfe naß machen. Zuerst den Saugnapf an der Stirnseite des Helmes positionieren und festdrücken. Mit den restlichen Saugnäpfen genauso verfahren.
Niemals auf einem gewachsten (soft touch) Helm verwenden, da die Saugnäpfe dann nicht halten.
Den Halt regelmäßig überprüfen.
abend!
csá
hála istennek eddig jol
szasz hogy uzemel kawad?
hy
jo az kezdésnek keselyu csak hang miért nincs a video alatt??vagy csak nekem nincs én is probálkozom,több-kevesebb sikerrel,hanyasban probálkozol mert én 2-ben
ja tok gyasz
uuuuu, de ku... idegesítőek azok a reklámok....
hu de sokan vagytok egyenlo 0val es a 0az a nagy lazzasag mert nullanak lenni jo ollari harha jo fuck
szep estet mindenkinek hogy vagytok??
há cső
hogy lehet itten videjót tőteni, me nekem nem adja ez az új elrendezés a videjóknál ????????
jó bizony....meg az erős nyak is ....ahh sztem jobban ne bonyoludjunk a témába
hy mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma épp ideális nap volt a rántáshoz!!!!
az jó az "erőskezű nő"
ez nem igaz h csak háztartást vezet ....erre mondhatnám h minden sikeres férfi mögött egy erős kezű nő áll .../nem férre érteni!/...és én is vezetek autot+ mocc-ot...ugyh....
általában mindenben én vezetek A nők töbsége meg csak háztartást vezet
hát az tudom h szeretsz vezetni...ki ne szeretne
Szeretek én vezetni
hogy ugy h te vezetnél???...
mehetünk, én vezetek, aszem szörtelenítés nem kell senkinek utána kipufogó elvégzi...
vigyázok, de előfordul az ilyen sajnos...(márha arra használja a motort amire kell
vigyázzzz!nekem is kb 3 szor volt ilyen aztán jött a baj a 4.re
Na ki merne jönni 1 karikát ezzel?
hát...ööö...nem is tudom...
vagyunk páran akik kicsik még csödörnek
MX, nem csesztetésből hozom fel a témát, de kb érzetem hogy csizmával együt hogy törhetett a lábad, de nekem csak hirtelen pillanatnyi fájdalom volt semmi komoly, elég szarul érkeztem....
Amugy hogy vagy, mikorra várható a nagy viszatérés?