Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok nézetek már átt egy kicsit a cross forumra is van egy full profi srác ott .Már mint szerintem full profi mert egy 450cmm mocit leforgatni csak egy ilyen tud
crossördögök,vagy crosscsődörök?
Sziasztok crossördögök ...most értem haaz,sztem fürdök és utánna zugatok egyet ....evenx-be szoktam én rendesen öltözni...de non fázos csajszi vok ...de jelenleg nem érdekel....mert be kell potolnom az elmaradást...és feszíthetek szép verdával ...
Szeva Mindenkinek
Evenx:nem tudok sajnos kimenni 1általán a hétvégén, mert jövő héten sok zh-m lesz és tanulni is kéne meg teremcrossra is kötelező menni
Szóval szerintem legközelebb jövő hét csütörtökön vagy szombaton fogom veretni, majd beszélünk róla szerda körül ha nem szólok írj a fórumba vagy vegyél fel msn-en
Irigylek mindenkit aki tud motorozni kurva jó idő van!!!!!
nembaj majd teremcrosson vígasztalódok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üdv urak.
kimostam kb 40 légszürőt, ugyhogy most leültem pihenni. wazze ezt a punyadást ami megy. a tesztmotorok kivételével a héten nem is láttam más motort.

ya de!! reggel viszahoztak egy bér 65sx et.
azzal lazultam egy kört
Hát, nekem a lábam is ép, benzinem is van, dáadásul a munkaidőm is lejár nemsoká. Ez csak egy dolgot jelenthet
Sisakot a fejre, csizmát a lábra...
Nem kell, én megtettem már ma délelött, feláldoztam magam és helyettetek is mociztam.
Bár benzinem kifogyott, és lejjebb a hegyen mint ahol én lakom, úgyhogy kicsit megizzadtam
hy
én holnap megyek,bepotolm helyetted is laci meg roekjozsi
járni tudok!
Mindenki mozgásképtelen itt?
csá! nekem meg ma vették le a lábamról a gipszet, és raktak rá vmi műanyag rögzítő vackot!
ez lesz ratja vagy 1 hónapig de ezzel se tudok menni motorozni sajna...
pedig olyan jó idő van.... kár
Hármashatárhegyen senki se szokott innen motorozni?
Szevasztok bentvagyok a preszóba innen nézem a zsernyákokat megint it köröznek a mezö mellet.Kajaszünetet tartok .Most nem tudok menni motorozni mert kiujult egy régi térd sérülés asztán fáj
Jó napot, erős nyakat!

Ha adhatok tanácsot, tüdőgyula elkerülésére, akkor újsákot dbe alőre a kabát alá. Bár amikor -10 körül van, akkor folpackba tekert végtagok,és törzs sem szar.
Üdv Mindenkinek!
Elissa: öltözz fel, és nem fogsz fázni.Én is felöltözve nyomom, és egyáltalán nincs hidegem!
Köszi Gábor,üllői öhlinst vágom,majd lehet fölhívom őket,hátha...mert Fehér azt mondta h necces
a példaképek...
ronnie faisst bazze kimás lenne
edzésen voltam bazdmeg 7tő fél 10 ig
ott van pár hozá szólással lejebb
ott a pont
na mára goo
hello mindenki!
helo

Faisstot senki nem látta?? nem találom sehod XD
Hát ez szégyen, csak most látom, hogy nem ismertétek meg Faisst barátunkat Freestyle-os csákó
te hiszel nekem?