Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem azért egy 125 crosstól kicsit erősebb meg annyi hogy nem csak akkor megy ha nyit a szelep
én általában csak hétvégén vagyok otthon , mert Debrecenbe járok fősulira
legközelebb szerintem Vasárnap fogok kimenni még teremcross előtt a szombati teremcross izgalmakat kiaddni ha akkortájt kijössz a simaira akkor találkozhatunk
evenx
én már mentem rmx el
ne várj csodát kb egy 125 crossal van egy szinten...ha jó az rmx
Gero!Te hétköznap oskolába vagy máshol?Mert ha lehetne, szívesen öszefutnék veled, és egy körre megnézném a bringád.Sose mentem még RMXel és kíváncsi vagyok azért rá.Nem tudom nagy kérés-e?Mert ez a bicó pesten is van, és ha eleve nem tetszik akkor felesleges még gondolkodni is rajta.
695ért árulja a srác.
neki többet megér az enyém...
ugye 0 kilométeres...uj idomzat meg minden lófasz...többet ér az mint 350
ő 140et költött a motorjára...
azt beszéltük hogy én max 200at tudok rátenni
aszem 410 vagy 510 re becsli igy megcsinálva
ha 320ba odaaddja akkor árában van
persze ha közelebbről is is faszán néz ki
Ezt nem értem.A tied ér 350 körül, plusz 200kilo az csak 550.Ennyiért adnak egy ilyen yamit?
orion pitbikot kecsón tudsz venni meg is tod nézni meg gondolom ki is próbálhatod a parillnál(www.parilla.hu)
hangka=hangja
a hangka kegyetlen...és úgy megy mint......mint a geci
nekem meg elvileg ez lesz(kopkopkop)
srác elcseréli a gépemre...+ rádobok kb 200at
szép
szió evenx!!!msn???
én is félkettő körül mentem ki, csak nem kocsival...
akkor már nem volt semmi, utána jöttek crossosok Jaksiék , ők verették
irigyenlek! szép.
Néztem most egy motort, nekem tetszik. Fel is hívtam a srácot, a műszakit megoldaná,szal friss műszakival lenne a móka.Dugó már régen volt cserélve elmondása szerint, szóval én azt biztosan kicserélném a biztonság és a nicasil kedvéért.Az plusz ugye 30körül.Átiratni is vagy 35körül.Szóval ha nagyon jól alkudnék is ,380körül lenne a gép.Valakinek vmi vélemény?
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
faist lÉgyszi olvasd vÉgig ismÉt! nem a kutyÁt És nem behÚzott kuplungal! a pasit És a kutyÁt És Úgy hogy elÖtte megfordultam felÉjÜk! amÚgy csak egy kÉrdÉs? te mindig engem cinkelsz? csak mert Úgy tÜnik!
Enyémen se lesz. Illetve még nem az enyémen is nincs rajta.
valaki nemtudja h ilyen orion pitbike márkakereskedést hogy tudhatom meg h merre vannak??
hát nemtom..én sose azzal kergettem a kutyákat hogy huzogatom a gázt behuzott kuplungal...
csutkáig letekertem a gázkart és csumi.....kb. 2 másodperc...és már sehol se volt az a szaros dög
fogyasztása ahogy húzod neki! nekem nincs km órám csak tankolom! alkatrész ellátottság hát sajt! itt zalában semmihez nem lehet semmit megkapni tehát szar! megbízható! én kb hetente tolom, de csaK AZÉRT MERT ÉN MINDIG SZÁMOLGATOM HOGY MÉG EGY CSEPPEL MEDDIG MEGYEK VELE:)
Tegnap este sikerült orbitálsan berugni, és szégyen-e vagy nem délben keltem fel.Mire összeszedtem magam, és barátom pont 2 órát ütött az óra, mikor kikocsiztunk a simaira.Mondanom sem kell, crossgatya, meg bőrcipő, csodálatos párosítás. A csimma, meg a bukó, protektoring a kocsi hátuljában, a lényeg, hogy Szászéknak a hűlt helyét sem láttuk.Egy srác mondta, hogy kábé fél órája pakoltak össze.Szal tettem egy köt a semmiért.10kor kezdődött, és már 2kor semmi nem volt.Mondanom szép kis tesztnap......
Amúgy hallottam, h vmi kis porbafingó 150es volt ,meg a 250,450 crf.Szíversen megráncigáltam volna mindkettőt.
Teszem hozzá az r/c automtól minden kutya halálra van rémülve, még a legvadabbak is.
hát van! főleg hogy a végén a dob csak rá van csúsztatva és szinte előre fúj ki mindent nem hátra:)