azért gondoltam a cserét mert hogy az a moci is most lett emgcsinálva és baj buzti nem lesz vele
srác is azért megy bele mert hogy ha elcseréli..akkor ő fogja bejáratni a motort...szal az is frankó lesz...ráadásul kék idomok,felujjitott telók,kipuff megcsinálva stb....
Nem tom pontosan ,de biztosan drága.Hivd fel fehéréket és elmondják mennyi pénz.Fingom nincsen.De hát nem kellesz neked jó darabig ez a lényeg nem?
Vagy zozz is elmondaná, de hát egy hete hire hamva sincs
úú250-ért
amugy még veled is beszéltem telon te mondtad hogy itt van
bameg a csávó elég bamba volt
nem tudta beindítani aztán kiszedtük a gyertyát megtisztítottuk stb kb 15 percig szívóztunk vele
régen nem lehetett beindítva mert azt mondta azzal járt dolgozni meg 1szer láttam is vele városabn
az az yzf amire elvielg csrélem
az is most lett megcsinálva...
szelepek,vezézműlánc,vizpumpatengely,minden szimering,minden tömités,stb.....
szal most az is penge motor,nem fogom vele beszopni..
mellesleg itt lakik a srác tőlem kb 15 percre..szal csak nem szopat be...meg csak nem kamu a számlája
nekem meséltek mások arról a motorról,az Nyíregyről került el még akkoriban
meg szerintem a hangja furcsa, de lehet csak én nem értek hozzá
ezzel én nem a srácot akarom kibeszélni
Nem láttam még soha.De zsákbamcsak, mivel soha nem volt még felújítva.Ha látnám én is vágnám, ha van vmi.Meg igazán a srác még nem értet a motorokhoz mikor megvette, egy kis mtx e volt előtte.Én nem vettem volna meg látatlanba sem, a faisté már sokkal jobb, mert most volt felujítva lgalább, biztos jó lesz darabig.
dugó,hüvelyezés+gyári power szelep ami 36ropi...kurva drága