Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudnád képet csinálni hengeredről?
Jobb és baloldalról is egy közelit róla?
Erőt.Evenxnek üzenném hogy az ilyen típusú motorokat nem nagyon szokás "járatni". Legfeljebb valamivel erősebb keveréket illik keverni/azaz 1:30/és valamivel kímélőbb használat javasolt.Ami azt jelenti hogy ne forgasd percekig full gázon és időben válts vissza.Amúgy lehet vele tempózni nyugodtan.A tömítésszettről pedig nézz körül jobban,mert a 17 000.- huf egy kissé drága. Az Athénának van egész jó minőségű és árban is megfelelő szettje,legutóbb CR-hez vettem 7200-ért.Ha le van húzva a hengered nézd meg a hajtókart is,mert ha egy kicsit is enged akkor az új dugó tuti kicsontozza.
szaszto kmuti fotot a geprol?
Van egy 2006 os 250 es 4t Suzuki RMZ szalon állapotban 15 üzemórával. ELADÓÓÓ 950 000 buznyákért.
várom a jelentkezőket!! Családi okok miatt.
Tel: 06-20-353-6862
Msn: daren89@freemail.hu

képeket kérésre tudok szerezni. Egyik haverom kérte hogy tegyem fel ide is. És ha tudok rá vevőt továbbítom hozzá
ha valakit érdekel
és mit szolt hozzá
ee
z
oo
Z
Zéé ről nem tud senki semmit?Valki szólhatna neki, hogy ugorjon már be, hiányolom nagyon már!
Meg akarok is tőle tanácsokat kérni!!!!

WHERE R you Zoozee!!!!?????!!???
cross motort csak utcán szoktak használni
terepen használtam földutakon hétvégente 1-2 orát max...
Köszi MX.Most mutatam meg waternak a klipedet
jo, de biztos nem hasznaltad még terepen ?
ja és hol a rákba tom megrendelni??sehol se látok cimet telo számot.!!
pixu
én eladom az enyimet ha érdekel
jók a képek laci
köszi a második internet cimet!! ugye a legolcsobb 125öst vegyeM???
helló!
szombat volt szalagtűzőm és tánc végén egy ugrásnál kiment a térdem!
na ma meg elmentem kórházba és bekellett gipszelni, szerencsére csak egy hétig lesz rajta aztán meg ilyen műanyag vacak. de a motorozást most hanyagolnom kell egy jóideig sajnos.
de annyi a szerencse hogy végig tuttam táncolni legalább meg az este egy jót buliztunk meg bebasztunk min a disznó!
Nincs sajnos a 350-röl képem mert az már régeben volt és akkor még nemigen érdekelt.Hát ja faisst van végtire is minden olyan nagyvonalakba .De még lehet csiszolni a pályát.A fordulo nem olyan jó lett mert kéne még egy kicsi föld hogy faszán lehesen dönteni és ne csuszon ki az ember.De hát ha az ember egyedül csinál mindent akkor nem igen megy a munka.
Hello.
Tud valaki egy jó műhelyt itt bpn?
Én újpesten tudok egyet.
De hátha valaki tud egy sokkal jobbat mondani nekem.
krossz mocit vennék, lehetőleg olyat ami terepen nem volt hasznalva jajj nem tom h jutott eszembe ez mekkora jo szöveg már
laci
a volt 350 es xt-dről van kép?
Nah én is érdeklődtem a pinkmotorsnál, az RMXbe a dugattyú szett 24600ft.Ami azt jelenti, hogy minimum ennyit kéne alkudni a motor árából, hogy nullára jöjjek ki, és ki tudja közben kiderül-e még valami turpiszság.A tömítésszet 17500ft. ami ha ügyes vagyok nem kell, de ha szét kell huzni a blokkot akkor viszont kötelező Mert elvileg egy dugót cseréhez még a hengerfejet sem kell levenni, elég csaka hengert egybe lehúzni.legalábbis a kdxnél nem igényelte.Járatni kell ezeket a sima dugócserés nicasilos motorokat?
hali lacc
hol van a pályátok amugy?
lesz minden rajta?
mandiner jó kis asztalosok stb?