Laci, ugytünik ez egy ilyen hét, minket lefotoztak téged kergettek/nek.... Rád legalább nincs semmi bizonyiték..bár remélem minket is egy természet fotos kapott le azért hogy megmutassa a zöld barátainak hogy vad embereket látott....
Hello mindenkinek!
van egy pár db uj gyerek cross motorom ha valakit érdekel akkor hivjon fel vagy irjon mailt.
adatok:
Hengerűrtartalom: 110CCM
Teljesítmény: kb. 12Le
Kivitel: Cross
Állapot: Új
ülésmagasság: 74 CM
Elsö kerék: 14" Hátso kerék: 12"
Tárcsafék: E, H.
4 ütemű
4 sebességes váltó
Végsebesség: 80-90 km/h
több színben, ajánlott 8-18-éves korig. nem csak gyerekeknek.
Tel: 06705414064
E-mail:gabor.90@freemail.hu
Üdv! Milyen sűrűségű hajtóműolaj kell az YZ250be? Ha megcsúszik a kuplungom akkor még lehet tenni valamit a csere elodázása végett? Sűrűbb olaj, esetleg megcsiszolgatott lamellák?
Sajna elfogyott az országban a Tourmax standard lamella, sé isten tudja mikor tudnak újat hozni, a köv lépcsőfok meg a 17e HUF-os EBC. Ha nem muszály nem akarok majd" 2* annyit fizetni ugyanazért.
Igen, a WR ezért kicsit bizonytalan nálam. Meg 1000 után oil, mikor most 6000-enként kell. Szal még át kell gondolnom. S-t is azért vettem az E helyett, mert nem akartam sokat szereltetni, pedig az még nem is olyan szervizigényes. Elég a lánc+szűrő+tankolás. Inkább motorozok.
30 az tényleg jó kevés, teszben olvastam a 75ekm-es bontatlan blokkos drz-ről, de azt nem tudom, hogy milyen, vagy hogy igaz-e. Mindegy, ha cserélni kell, úgyis észreveszem. Nálam bizots nem 75 lesz, mert intenzíven használom.
Hát amikor a haveromnak adták át a szalonban az uj E drz-t akkor , akkor azt mondták, jó ha 30at kibír!!!Mondjuk a tied S, szóval jó.Azt tudod, hogy pl a WRben 10enként kell cserélni.Most cserélte ki szaszili is 15ezer nél az 525excben. Az nagyon jól bírta!
Amúgy igen van tuning henger szett, asszem 450es, és az olyan 150körül van mindennel.
Vegyél egy fekete matt festéket, vagy 1200ft és fujd le a télre.Majd ha elül a téma ,akkor benzinnel szépen le lehet majd mosni
Amúgy meg büszke vagyok rád, még visszugrott a kocsiba is ez kész
Hu baszus majdnem elkaptak
a fasz kivan .Ezek a gyökér rendörök majdnem elcsiptek tepretek föl egy dombon erdö közöt és egyböl egy nagy kanyar után ot az ut beleérek a kanyarba de mind az állat és ott álnak a rendörök.Elálták az utat amikor meglátak kiugrot a soför is rárántotam a kormányt és viszaugrot a kocsiba .baszus mint az álat egyböl továb és letértem egy mezei ösvényre és nagy kerülö és most ithon vagyok.Most minden holl rendörök vanak az utcán.Hu ez kemény volt a rendör haveromat meg hivják hogy nem tudja e hogy kivolt ez az álat aki elakarta ütni.HIHI hát ki hát énnnnn...Na de most egy kicsi piano lesz mert most ráálnak a fehér motorosokra.Mert csak enyit látak
Nem gondolkoztam még ezen, 27e km van benne, és 50 alatt biztos nem kell cserélni szerintem, addigra lehet el is adom.
Figyelted, hogy lehet rá kapni nagyobb henger szettet?
Simán, tulajdonképpen már rég megvan a vevőm csak kiváncsi voltam mennyien jelentkeznek rá ennyiér.
Egész sokan hívtak már érte, de már eligértem a mocit valakinek.
Egyébként ma 7körül megvesszük az mtxet
nézd meg a képemet
mindösszesen 10k HUF és van raktáron. Tök jó, hétvégén mehetek gajdulni..:-)
Milyen 10W40 olajat rakjak bele? Castrol Actevo jó lesz?
van egy pár db uj gyerek cross motorom ha valakit érdekel akkor hivjon fel vagy irjon mailt.
adatok:
Hengerűrtartalom: 110CCM
Teljesítmény: kb. 12Le
Kivitel: Cross
Állapot: Új
ülésmagasság: 74 CM
Elsö kerék: 14" Hátso kerék: 12"
Tárcsafék: E, H.
4 ütemű
4 sebességes váltó
Végsebesség: 80-90 km/h
több színben, ajánlott 8-18-éves korig. nem csak gyerekeknek.
Tel: 06705414064
E-mail:gabor.90@freemail.hu
Sajna elfogyott az országban a Tourmax standard lamella, sé isten tudja mikor tudnak újat hozni, a köv lépcsőfok meg a 17e HUF-os EBC. Ha nem muszály nem akarok majd" 2* annyit fizetni ugyanazért.
30 az tényleg jó kevés, teszben olvastam a 75ekm-es bontatlan blokkos drz-ről, de azt nem tudom, hogy milyen, vagy hogy igaz-e. Mindegy, ha cserélni kell, úgyis észreveszem. Nálam bizots nem 75 lesz, mert intenzíven használom.
Amúgy igen van tuning henger szett, asszem 450es, és az olyan 150körül van mindennel.
Amúgy meg büszke vagyok rád, még visszugrott a kocsiba is ez kész
a fasz kivan .Ezek a gyökér rendörök majdnem elcsiptek tepretek föl egy dombon erdö közöt és egyböl egy nagy kanyar után ot az ut beleérek a kanyarba de mind az állat és ott álnak a rendörök.Elálták az utat amikor meglátak kiugrot a soför is rárántotam a kormányt és viszaugrot a kocsiba .baszus mint az álat egyböl továb és letértem egy mezei ösvényre és nagy kerülö és most ithon vagyok.Most minden holl rendörök vanak az utcán.Hu ez kemény volt a rendör haveromat meg hivják hogy nem tudja e hogy kivolt ez az álat aki elakarta ütni.HIHI hát ki hát énnnnn...Na de most egy kicsi piano lesz mert most ráálnak a fehér motorosokra.Mert csak enyit látak
Nem gondolkoztam még ezen, 27e km van benne, és 50 alatt biztos nem kell cserélni szerintem, addigra lehet el is adom.
Figyelted, hogy lehet rá kapni nagyobb henger szettet?
köszi!
2784mb tárhely van jelenleg, de széppen növekszik ez a szám.
90es évjárat 125ccm.
vdani666@gmail.com
Itt simán elfér.
Már egy ideje vadászok rá.
Egész sokan hívtak már érte, de már eligértem a mocit valakinek.
Egyébként ma 7körül megvesszük az mtxet
Eccer megnézném, mit szólnak a nyanyák mikor meglátják a retkes krosszmocit a liftben