aha értem.Ktm-nél csak az lc4 ami hasonlít az endurora és nem üzemórás?Mert ktm-re fáj a fogam de ha nincs olyan amit aránylag olcsó fenttartani akkor más tipusokat nézek.Azért is hanyagolnám a nem üzemórásat mert városi használat mellett a gatyám rámenne...
aha értem.Ktm-nél csak az lc4 ami hasonlít az endurora és nem üzemórás?Mert ktm-re fáj a fogam de ha nincs olyan amit aránylag olcsó fenttartani akkor más tipusokat nézek.Azért is hanyagolnám a nem üzemórásat mert városi használat mellett a gatyám rámenne...
Az összes EXC "üzemórás". Amúgy a DRZ E változata is.
KTM-ből az LC4, DRZ-ből az S és az SM amiknél km-ben vannak megadva a szervizintervallumok. Husqvarna TE vagy SM610 szintén zenész.
Heló!Valaki tudna nekem mondani NEM ÜZEMÓRÁS endurot vagy supermotot ami városban rendszámmal megállja a helyét?Úgy tudom az enduro számít nem üzemórásnak.Illetve a másik kérdésem ,hogy a ktm exc 450 vagy e feletti üzemórásnak számít-e?Ja és a ktm név után a factory mit takar?Előre is köszi
Üdv srácok! Volt valaki esetleg tavaly vagy a nem túl távoli múltban a Romaniacson? Érdekelnének a körülmények, pl. kemping árak-lehetőségek,stb, azaz minden ami hasznos lehet egy ez évi úthoz majd! Köszi előre is!
Bajom rossz értelembe véve nincsen, csak mások azt tanácsolták h job lenne a krossz páncél és ugymond a baj az hogy mivel már van ing ezrét mást nem veszek.
Más, Budapest (Budaörs Budakeszi) környékén merre érdemes terepezni?
KTM-ből az LC4, DRZ-ből az S és az SM amiknél km-ben vannak megadva a szervizintervallumok. Husqvarna TE vagy SM610 szintén zenész.
Szerintem a helyükön maradnak, legalábbis rólam nagyon levágták őket...
GD, páncél mellé használsz könyökvédőt? Crash esetén mennyire marad a helyén?
Eladó egy új ZAP Lábtartó japán mocikhoz.(eredetileg RMX-haz lett rendelve de fölös lett)
10000 Ft!
06303210309
bali105gsxr@gmail.com
Szeretnék kérdezni a pályáról privátba.Kérhetek valami elérhetőséget tőled? E-mail címem az adatlapomon.
Előre is köszönöm
Más, Budapest (Budaörs Budakeszi) környékén merre érdemes terepezni?