Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az igen.....
Na, iccaka az éhres makkal disznót álmocc esete forgott fenn, reggelre tiszta geci lett a lepedőm... ugyanis annyit dumáltunk itt róla, h motorozásosat ámottam
Koszi a választ!
Hali
Boritsd szét ,mert bármi lehet ,mint az osztrák lotton...
Ez a beszéd úgy legyen
Na, addigra remélem összeállok, mint a gecisbugyi. Szeptember, október még tuti motorosszezon szokott itt lenni. Tudok esetleg panziót is korrekt áron (nem messze az endurónyomtól), meg van bőnusz garázsom is, ahová befér futó meg motor
Csapágyaknak sem tesz jót a váltóba is be tud jutni a homok aztán bármi lehet.. Érdemes szétszedni a blokkot darabokra úgy átnézni .. szerintem...
Én sem m ost gondoltam, valamikor nyár végén ősszel amikor már nincs olyan meleg.... Nekem is még csak most készül a motorom, ki tudja mikor lesz kész...
Szeva !
780.000 -

Meg van valahol
Sziasztok,

zseniális kérdéssel fordulok hozzátok: Mi mindent tesz tönkre, ha légszűrő nélkül hajtanak egy 4t krosszmotort? A henger-dugó-gyűrű az gondolom alap, a kérdés inkább az, hogy szelepek sérülnek-e, esetleg mást is hazavág?

Röviden a sztori: néztem egy motort, ami nagyon szép állapotban van, de a tulaj nem tudta, hogy olajozni kell a légszűrőt, szárazon volt benne, kb 5-10 órát mehetett nyugdíjas tempóban.

Ennyit a "sosem versenyzett motorokról"...
Hát báttya, most tényleg nem tudom. Pár napja is úgy fájt a karom, h beszarás. Fogalmam sincs mi lesz, ha felülök végre a paripára és megiramodok... lehet addig se bírom, mint a hokizást két hét után... ráadásul lassan egy éve az erdőben se jártam, azt se tudom, mi változott... De nyilván, ha kedved van kicsit csapatni itt a Zselicben, megszervezhetjük valamikor
Inkább arról beszélj, mikor fogunk végre egyszer legalább együtt motorozni?
Ezt má szóba se akartam hozni, annyira undorító
Inkább szerzek egy szájat.... nehogymár elfáradjak
Meg csináld ballal... Az is hadd erősödjöm, meg új lesz az élmény
Hát, nem eccerű, az tuti Bár ma autóztam a város mellett, és rendes özönvíz van. Leginkább egy BMP kéne...
Csak finoman csinálom :)
Tényleg csak óvatosan a súlyos, nagyméretű dolgokkal
Ecsem mar a zurbol is lehet látni mit alkottunk!
Motor nélkül is nehéz,plusz meg hoki sincs?!?
Halál!
Csao,mar itthon vagyok!mennyi a Drz..?.
Motoros láncfűrész megvan meg?
Ha mattul, megint rá mész egy kis polirral.. azt annyi..
Azért arra fele még vannak jó helyek mi is szoktunk a környékén motorozni...