Na, iccaka az éhres makkal disznót álmocc esete forgott fenn, reggelre tiszta geci lett a lepedőm... ugyanis annyit dumáltunk itt róla, h motorozásosat ámottam
Na, addigra remélem összeállok, mint a gecisbugyi. Szeptember, október még tuti motorosszezon szokott itt lenni. Tudok esetleg panziót is korrekt áron (nem messze az endurónyomtól), meg van bőnusz garázsom is, ahová befér futó meg motor
Én sem m ost gondoltam, valamikor nyár végén ősszel amikor már nincs olyan meleg.... Nekem is még csak most készül a motorom, ki tudja mikor lesz kész...
zseniális kérdéssel fordulok hozzátok: Mi mindent tesz tönkre, ha légszűrő nélkül hajtanak egy 4t krosszmotort? A henger-dugó-gyűrű az gondolom alap, a kérdés inkább az, hogy szelepek sérülnek-e, esetleg mást is hazavág?
Röviden a sztori: néztem egy motort, ami nagyon szép állapotban van, de a tulaj nem tudta, hogy olajozni kell a légszűrőt, szárazon volt benne, kb 5-10 órát mehetett nyugdíjas tempóban.
Hát báttya, most tényleg nem tudom. Pár napja is úgy fájt a karom, h beszarás. Fogalmam sincs mi lesz, ha felülök végre a paripára és megiramodok... lehet addig se bírom, mint a hokizást két hét után... ráadásul lassan egy éve az erdőben se jártam, azt se tudom, mi változott... De nyilván, ha kedved van kicsit csapatni itt a Zselicben, megszervezhetjük valamikor
Boritsd szét ,mert bármi lehet ,mint az osztrák lotton...
780.000 -
Meg van valahol
zseniális kérdéssel fordulok hozzátok: Mi mindent tesz tönkre, ha légszűrő nélkül hajtanak egy 4t krosszmotort? A henger-dugó-gyűrű az gondolom alap, a kérdés inkább az, hogy szelepek sérülnek-e, esetleg mást is hazavág?
Röviden a sztori: néztem egy motort, ami nagyon szép állapotban van, de a tulaj nem tudta, hogy olajozni kell a légszűrőt, szárazon volt benne, kb 5-10 órát mehetett nyugdíjas tempóban.
Ennyit a "sosem versenyzett motorokról"...
Halál!
Motoros láncfűrész megvan meg?