Dulai Karcsié volt 2004-es új cuccokkal... Galus rakja majd össze, csak a hengerfejbe be kell csiszolni a szelepeket, stb.... Új dugó vez lánc tömítések váz telók felújítva.....
suzuki dr 650 se
2003. 06. hó
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
műszaki: 2015. 02. hó
futott: 20000 km
lökettérfogat: 650 cc
teljesítmény: 43 LE
szín: kék- fehér
feladva: ma 07:40
Leírás: Eladó nagyon szép gyári állapotú suzuki dr 650 se Magyaro. újonan vásárolt. Szervizkönyves, törzskönyves, új láncszettel új twinair mosható légszűrővel friss műszakival , új gumi, van hozzá cross kerék is 21-18 új gumikkal + 50000ft csere suzuki dl 650 ráfizetek.hívj biztos megegyezünk, képeket mégudok küldeni ( cross szett nélkül 700000ft)cross szettel 750000ft
Na, szintén nyunyuki? Én is mennék má, mint állat... hétvégén el is indítottam a vast, kicsit szíttam a castrolszagot... Ma kész lett a cimbi a telómmal. Még görbe is volt, úgyhogy gyúrt rajta rendesen... csak a kezem fát ma megint egész nap, hogy a villám csapná szerteszéjjel...
szerintem ez nagyon gyerekes dolog amit itt művelnek egyes (értelmes) emberek : nem megbántani szeretnék senkit de ez egy olyan oldal ahol tapasztalatokat lehet kérni , ill tanácsot adni , és nem a másikat fikázni !
szia kerkyra! én csak jókat vidulok ezeken a gyerekes összehasonlításon , (drz-és a többi motor) én csak szítom a tűzet , és jól szórakozok,mert ezt a gyerekek csinálják az ehezz hasonlókat ! Én még nagyon pancser vagyok e téren! itt a vita rendesen felér egy jó könyvel!
sziasztok! Ti menők miről beszéltek? ktm, max a régi 500cr-hez hasonlítható csak, nagyon kutya motor! motorozni nem lehet vele ! , mert csak egyet tud hanyatt vágja magát , csak hasonlítsunk össze az drz -ym-et 2012 dec ,gyártották már japánban lehet kapni ! csak a leírást nézzük meg 23 le-vel erősebb , 11 kg könnyebb ,2.17 másod perccel robbanékonyabb !akkor most már ez a favorit! nem ? hmmm meglepne!ja és ami a lényeg , a belső vázban hossz iránti autómata súly elosztása van (9kg) tehát miről beszél az sok ktm -es cica!? hagyjátok mát ! a sok ktm-es majd szalad cserélni motrot drz-ym-re! ki ezek te?
eladó cross felszerelésem
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 eft
Csak nem ? Tied a paripa ?
Egy kicsit hiányos de gondolom a hátad mögött a többi alkatrész
Mesélj gyorsan gyorsan mi a helyzet
2003. 06. hó
okmányok: érvényes magyar okmányokkal
műszaki: 2015. 02. hó
futott: 20000 km
lökettérfogat: 650 cc
teljesítmény: 43 LE
szín: kék- fehér
feladva: ma 07:40
Leírás: Eladó nagyon szép gyári állapotú suzuki dr 650 se Magyaro. újonan vásárolt. Szervizkönyves, törzskönyves, új láncszettel új twinair mosható légszűrővel friss műszakival , új gumi, van hozzá cross kerék is 21-18 új gumikkal + 50000ft csere suzuki dl 650 ráfizetek.hívj biztos megegyezünk, képeket mégudok küldeni ( cross szett nélkül 700000ft)cross szettel 750000ft
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 eft
Még ezen kívül egyet tudok...