Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudja,azt is,hogy Te is
Egy aktuális kérdés!:a barátok koztben a Nóra tudja hogy a az ettilla kurja az András volt kurvajat?koszi a válaszokat!
FOX páncél felnőtt átlag méret (kopottas, de hibátlan, fingom sincs, kié volt )

Hogy akarod így eladni hogy nem tudod kié volt?
Ha valakit érdekel az alábbiak közül valami, a tőlem megszokott viccesen alacsony árszínvonalon, szóljon:

-UFO sárga ruhaszett 36/XL méretben (hibátlan, de fakult színű, Borka Janié volt)

-FLY kék ruhaszett 34/L méretben (térdeinél szakadt/kopott, Szvoboda Bencéé volt)

-FOX páncél felnőtt átlag méret (kopottas, de hibátlan, fingom sincs, kié volt )

-Alpinestars szürke mez L-es (hibátlan, újszerű)

Nekem ezek mind nem kellenek, egyben vagy külön eladó, csere akár egy értelmes dologra, gázolaj, benzin, akármi...

70 77 62 022
Elkészült! :)
Muszáj mindennap betenned ide a hirdetésed? láttuk tudomásul vettük, ha kell valami hívunk....
Sziasztok! eladom pár ujszerű holmim. Alpinestars Mez+nadrág 30.000Ft 32-es a nadrág, a felső L-es. Ha azt mondom 3x volt rajtam ,akkor sokat mondok. Kategóriaváltás miatt adok túl rajtuk. Irj ha érdekel.
Sajnos nem a pályaépítés elhúzódott.. Majd holnap...
A próba is meg volt
És kész....
Merről jönnél.. Konkrétan az M0-ás mellett van a pálya . Egy vonallal a telepített traffipaxnál...
Ecser ? még nem voltam...esetleg képed van ?
Reggel megyünk ki pályát csinálni, majd délután meg a teszt motorozás
Köszike... van még vele meló, az összes csavart kiakarom cserélni újakra , meg rendes merevítő nélküli kormányt is szeretnék majd rá, majd egy rendes kipufogót rá... meg a féktárcsákat is cserélném hullámosra.. De ezeket majd idővel, most motorozni AKAROK ...
Gratula, szép meló ,remélem meghálálja a kicsike
Nyúktáztam Nem biztos hogy ki tudok menni mert a következő hétvégén megyek egy nagy túrára szombat vasárnap
És Viki megreklamálja hogy csak a motor motor motor
De ha elenged akkor ki nézek mindenképp
Szombat délután próba az Ecseri FMX arénában!
Huuuuuuuu de csili villi ,
jó lenne de majd később...
akkor összehozunk 1 Tapolcát?!
Be is indult.....