Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy Fantic caballero.
És cserélném Sport-ra.
ez milyen moci?
Üdv. A következő lenne a kérdésem szeretnék venni egy Beta rr rk6 50 (2002)-motort de félek hogy nem fogok hozzá kapni alkatrészt. Ti tudtok olyan oldalt ahol tudok rendelni hozzá alkatrészt?
hali holnap mennék nyársapátra esetleg valami infó,nagyon szét van ázva ? köszi
hali gali fiúk és lányok, lenne egy eladó motorszállító a családi körben, kis pénz nagy szerencse, nagyon keveset használt, mondhatni semmit. 170e huf az ára, de jöhet euroban is ;)

http://www.hasznaltauto.hu/potkocsi/stema/stema_stema-6910185
Na kifejtem: ha tudod igazolni a motor tulajdonjogát akkor nem veszik el. ha nem tudod akkor elveszik. Természetvédelni területen nem szabad menni. mi mindig kerüljük. Ott 300.000 Ft is lehet a bírság, ha van rendszámod ha nincs...
Szerintem ha nem foglalkozik ezzel senki az azért van, mert ha Endurózol akkor ha akarod ha nem, esni fogsz...előbb utóbb a fáradság miatt...vagy az adrenalin miatt megnövekedett tempo miatt...és senki sem ad szívesen ilyenre egy motort, hogy esetleg összetörd.... mert lehet kicsit esni és nagyot is.
köszi a gyors választ.
Szia!
Elkeltek már.
Üdv.: Nagy Péter
crosspeet
hello mekkora méretű a csizma?
lenne cserébe egy zárt bukóm.
hello érdeklődnék hogy megvan e még a cross csizma és a protektor?
Ja...
Mi ez valami csörlő? wakeboard?
ha szabad megkérdezni akkor ez mi a bánatos faszom ?
Motorszállító tréler eladó! Soltvadkert, i.á 170e ft, 2 motor szállítására alkalmas, Dani: 70/671-84-72
készülőben
Amúgy ez micsoda,hordozható búboskemence?
Ehhez kellene,az a baj hogy nagy az ellenállása a motornak mikor ki húzom a kötelet,tudom nem enduros téma de annyi okos ember van itt
Megtudná mondani hol kapok ilyet?
Cvt clutch
Napközben csak kérdésfeltevésre volt időm,bocs Dani!
Ha tudod hogy miylen az enduro, meg elolvasod a Kori beszámolóit a versenyekről, akkor némi józan paraszti ésszel ki lehet logikázni a különbségeket...
Adna vki némi felvilágosítást hogy mi is pontosan a Kori által művelt cross country?
Miben különbözik mondjuk az eundurotól?
Hát amit linkeltél az annyira hasonlít hogy az is
Hát ha szerinted ez "hasonlít az endurora", akkor szerintem inkább válassz egy másik sportágat magadnak...