Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy legyen kíváncsi vagyok élőbe is rá
Ja! Sajnos... Így meg még eladni is nehéz...
Ja meg valami normális kipufogót is szeretnék majd rá...
Akkor pár hét és tolhatjuk.. Nekem még 2-3 hét mire motorozni tudok...Egyszerűen nincs időm nekiállni az összerakásnak.... Ha Galus összerakta a blokkot még jól meg kell valamivel pucolnom, hogy ne legyen olyan matt kopott a blokk színe.., A dekliket is leakarom homok szoroztatnom aztán vagy fényezni, vagy polírozni akarom....
sajnos lassan ez is úri sport lesz, a benzin az egekben, mindenki inkább dolgozik ha tud hogy megéljenek..
Ni ná hogy mehetünk meg van
csak szikkadjon egy kicsinyt ez a dzsuva idő
Elég baj hogy megkoptak a terepmotorosok mostanság!
Neked meg van még a drz-d? mert akkor ha elkészül mehetünk endurózni......
nagyon derékszög párhuzam lesz a gép
ha össze raktad 450-ér átveszem alku nélkül
Hát ja Ferihegyi brigád nélkül nagyon lepukkant
Szebb időkbe napi 5-6 oldal is meg telt szigorúan szakmai elemzéssel
Egy alkatrész azért kell a mocihoz, egy szívóoldali veztengely, mert az egyik bütyök kopott,ezért inkább rendeltem egy újat... ha már csináljuk legyen minden tökéletes....
Sajnos igen ez a topik szinte halott . de majd most remélem benépesül megint.. Majd elkezdek írogatni minden nap,aztán talán beindul...
Így jól hangzik a üzlet már csak egy kicsivel kellene jobb idő
azt nem tudtam,hogy az új alkatrészeket adták mellé,arra gondoltam magadnak kell majd megvenni ami szükséges! de akkor nincs nehéz dolgod, várjuk a végeredményt, és reméljük lesznek újabb frankó képek ebben a topicban is...merthát eléggé le van csúszva ahhoz képest,régen mennyire pörögtetek itt!
Eladó airoh 1 szer használt bukósisakom L méret hozzá scott új szemüveggel 25 eft
Tcx cross csizmám új 43 méret 30 eft
tel 06203452964
Legózni nagyon nem kell, mert tudom mi hova való.. Az előző kawám ami ugyan ez volt csak zöldben szedtem szét raktam össze mikor azt is újítottam fel...
A KTM-et a kocsi vétel miatt adtam el, de meg is bántam mert rá egy hétre megjött a várt pénzem... És akkor maradhatott volna ...
Nem, mert adták hozzá az összes új cuccot a 4 szelepet a szelepszár szimeringeket, az új dugót a tömítéskészletet a himbarendszer full felújítva , frissen színterezett váz lengővilla... új üléshuzat.gumik 99% új fékbetét stb.. stb idomszett új..... Tudtam volna venni mondjuk 400 környékén, amire ősszel simán 200 rámenne.. Erről meg tudom hogy mi új mi nem.. Ja a telók is Csika által felújítottak elől hátul....
nem volt az egy kicsit sok érte? valami ilyesmi összegért adtad el az sxf-et amivel foglalkozni se kellett...
Végülis... lefelében akár már most is király lehet
Na, megvan? A nagy kosárban? És akkor legózol újra?
Értem, akkor nem sokára repkedés
Meg legalább tudod hogy így fasza lesz
Nem úgy mint szegény Kakukké
Galus fogja összerakni, de kell bele másik veztengely a szívóoldali...
Szétszedett állapotban vettem meg .. 500.000 ft volt
Zsír mennyibe fájt ha nem vagyok indiszkrét
Akkor ezek szerint tudtad a állapotát , vagy te rántottad szét átnézésre