2005ös YZ250F-emre keresek lánckerékszettet lánccal együtt.
Merre érdeklődjek a legjobb vétel iránt manapság és egyáltalán milyen költségre készüljek?
140 USD-ért Primary Drive Steel Kit & Gold X-Ring Chain az usa-bóljó vétel, vagy itthon is kapok kb. ennyiért akár jobbat is?
(O, vagy X gyűrűs lánc a strapabíróbb?)
Köszi!
Sziasztok!Van egy eladó gasgas ec 300-as hoz való Boyesen membránom,házzal együtt!A membrán vadonat új rajta.Akit esetleg érdekel az hívjon ezen a számon;30/7128664.Vagy írjon erre a címre:bakk.csaba2@gmail.com.Az ára 20000Ft
ÚÚÚ ezt nem jó hallani.... Remélem jobban vagy... Én sem motorozom lassan egy éve, a derekam kikészült nekem is.. Talán tavasszal visszaülök megint a mocira aztán kezdem megint....
Szewa Gabibáttya! Még élek, ugyan nem nagyon, mert májusban ráesett az áru a karomra és szétszakadt a bicepszem. Azóta semmi endurózás, pedig naggyon hiányzik... Talán tavaszra összeállok, mint a gecisbugyi. Ez a jobb napokat megélt fórum is kábé úgy áll, mint én... na mindegy, remélem nincs így mindenki
van egy mitas c16om 19-es , 1órát volt motoron minimális használati nyom van rajta,eladtam a motort és leszereltem, akkor került 13ba,most nem tudom mennyi, egy 9es+postáért elvihető asszem 100/90-19,de pontosabban is megnézhetem
2005ös YZ250F-emre keresek lánckerékszettet lánccal együtt.
Merre érdeklődjek a legjobb vétel iránt manapság és egyáltalán milyen költségre készüljek?
140 USD-ért Primary Drive Steel Kit & Gold X-Ring Chain az usa-bóljó vétel, vagy itthon is kapok kb. ennyiért akár jobbat is?
(O, vagy X gyűrűs lánc a strapabíróbb?)
Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Soha nem vennem el a asszony elöl nyeles tojást ,
Valaki tud mondani nekem gyöngyös vonzáskörzetében valami jó kis endúrópályát?
olvasgattam Nagytarcsát valahol.valami infó esetleg?
Kösz
Kerti parti esetén tudunk vinni két pár virslit meg piát , ,