Sziasztok!
Pár haverral szeretnénk belekóstolni az endurózásba. Nem siratófalmászás érdekelne minket, hanem laza túrázás offroad-körülmények között.
Tudnátok ajánlani ehhez valamilyen bevezető oktatást, ahol motorokat is lehetne hozzá bérelni?
Takiék már hónapok óta nem válaszolnak, Erdős Csaba (ha jól hallottam) 2007 óta nem foglalkozik ezzel. Némethék is kiesnek, mivel az inkább motocross. Egyéb ötlet valakinek?
üdv!
A baj hogy a protektoring megmaradt az utcai motorozásból, így ki nem dobom. elvégre megvéd. De akkor annyival nagyobb méretű mez is kellene, hogy ne feszüljön gondolom.
Sziasztok!
Van pár eladó ruhám, nem újak már... ;)
-O'Neal krosszcsizma sajna neki az egyik csatját leszakítottam, fentről a másodikat (a négyből), de így is tart rendesen.. 44-es 5eft
-NoFear krossznadrág (az elején van egy foltozás) 36" 5eft
-Scoyco krosszmez XXL 4eft
-Acerbis krossz páncél 5eft
-FirstRacing krosszszemüveg (Őt egyelőre csak akkor adnám el, ha mind elmenne, egyelőre a krosszsisakhoz megtartom, bár kicsit furi egy robogóhoz..:)
A képek alapján is látszódik, hogy nem kiállításra szánt darabok, inkább pályára, ennek tükrében próbáltam kalkulálni az árakat is. Én 178centi vagyok, kb 90kilósan hordtam ezeket)
Több darab esetén kedvezményről szó lehet, ajánlatot várok rájuk.. csak bátran Urak. ;)
Átvehető Békéscsabán, vagy postázom.
crosspeet@gmail.hu
Kakukk be vagy baszarintva? hogy ilyen hülyeségeket kérdezel? miért nem mész az rtl barátok közt fórumára, ahova 10 éve regisztrálva vagy! mint alapító fórumos....
Pár haverral szeretnénk belekóstolni az endurózásba. Nem siratófalmászás érdekelne minket, hanem laza túrázás offroad-körülmények között.
Tudnátok ajánlani ehhez valamilyen bevezető oktatást, ahol motorokat is lehetne hozzá bérelni?
Takiék már hónapok óta nem válaszolnak, Erdős Csaba (ha jól hallottam) 2007 óta nem foglalkozik ezzel. Némethék is kiesnek, mivel az inkább motocross. Egyéb ötlet valakinek?
üdv!