vastag belsőt használunk elöl-hátul, vagy michelin bib mousse-t ami egy tömör belső, bár ha te főleg homokosban akarsz motorozni lightesen akkor maradhat a sima belső is.
ha most is Michelin FIM enduro gumi van rajta akkor az tökéletes, amire te gondolsz azok az utcai enduro gumik inkább ilyen nagy bálnákra transalpokra ,tenerékre rakják, terepen nem sokat érnek, főleg homokban.
Megtaláltam ezeket a gumákat hát gyakorlatilag szinte ilyen gumik vannak rajta most csak Michelin enduro!Én valami kevésbé bütyköset gondoltam Tudom sok a baj velem!
Homokos talaj van mi felénk ,domborzati különbségek nélkül(kecskemét) nem vagyok egy vadállat főleg nem ezzel a motorral többet tud mint én,szokni szeretném és városban sem nyélgázon szeretnék közlekedni főleg nem döntögetni mint egy speed mocit.Ez csak egy átmeneti megoldás lenne míg össze nem szokunk
Igen nem megvettem elcseréltem (meg persze dobtak rá pénzt)csak így bírtam kiszállni a quadból .Ráültem és beleszerettem.Ha beválik a motor akkor jövőre supermoto kittet veszek hozzá!Egyelőre csak próbálgatnám mindenhol könnyűterep ,város....Szóval milyen méretű gumit ajánlasz hozzá ?
igazábol nincs olyan gumi ami jo lenne aszfaltra is meg terepre is...
esetleg még a FIM-es enduro gumik , sárga jelzéssel, azok elég puhák a betonon, de szépen elboldogulnak terepen is kicsi bár-al, főleg sziklásban
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok!Kis segítséget kérnék.Aszfalton, földúton szeretnék menni és milyen gumit tegyek fel...Az első felnim21×2.15" a hátsó felnim 21×1.6"-os milyen méretű ill . fajta gumit ajánlotok mert elég keskeny szerintem ez a felni.
Segítséget szeretnék kérni. Mitől Van az hogy nyélgázas egyenesek után kanyarból való kigyorsításnál fullad a gép de nagyon. Én dugulásra tippelek. Előre is köszönöm.
Hogy a fenébe tudnak lebénultan crossozni?
Így is simán levernének..
http://youtu.be/y-7z1OHuv48
http://youtu.be/YTVbUgWMOFU
ha most is Michelin FIM enduro gumi van rajta akkor az tökéletes, amire te gondolsz azok az utcai enduro gumik inkább ilyen nagy bálnákra transalpokra ,tenerékre rakják, terepen nem sokat érnek, főleg homokban.
www.gumaker.hu
ott tudsz olvasni a gumikrol mi hova valo stb.
Esetleg linket tudnál adni
Belsőt is kell majd cserélnem?
Mitas Fim enduro EF -06 , 90/90-21 előre
és a párja hátra az EF-07, 140/80-18.
ez jo terepen is, de aszfalton is szépen elgurul, nem törik, csak kopik, árban teljesen elfogadhato.
tehát hol milyen környéken talajon, stilusban, akarsz motorozni.
merre laksz?
aztán lehet hogy szerencséd lesz vele, ki tudja.
esetleg még a FIM-es enduro gumik , sárga jelzéssel, azok elég puhák a betonon, de szépen elboldogulnak terepen is kicsi bár-al, főleg sziklásban
Teljesen kezdő vagyok!Kis segítséget kérnék.Aszfalton, földúton szeretnék menni és milyen gumit tegyek fel...Az első felnim21×2.15" a hátsó felnim 21×1.6"-os milyen méretű ill . fajta gumit ajánlotok mert elég keskeny szerintem ez a felni.
Segítséget szeretnék kérni. Mitől Van az hogy nyélgázas egyenesek után kanyarból való kigyorsításnál fullad a gép de nagyon. Én dugulásra tippelek. Előre is köszönöm.