szerinted én oltogattalak? mert leirtam neked hogy miért olyat rakj rá amit kelegumi is mondott?
sőt még azt is leirtam joszándékal hogy mit tudsz csinálni hogy jo legyen rá sima vastag o-ringes....
csak kérdezem, neked valami baj van a fejedben hogy magadra veszel dolgokat?
Az előzmény gombot nézd meg, mire írtam. Sőt külön megköszöntem annak aki segített.
A körülötte lévő sóder nem tetszett csupán
Nem szeretem ha valaki dierkt nem ért valamit, vagy mögé képzel dolgokat és elkezd oltogatni
Mi nem könnyü apukám? leírtam milyen lánc való rá, az spéci t gyürüs lánc nem gyengébb mint a többi hanem az o gyürű helyett van az a bizonyos t .
De szivesen segítek én is filóztam mit tegyek rá.
na igen kb olyan hihetetlen és mulatságos dolog mikor arrol akartak meggyőzni nagytudásu vörsönyzök hogy másképp repűl a levegőben egy alu hátso lánckerékel a motor mint egy acéllal...
merthogy higyem el ők azt megérzik... jahh persze, nekem meg tollas a hátam.
KAKUKK !
ha legközelebb keresel telón akkor az adatlapomon megtalálod a jó számot...amit te hívsz az szinte mindig a kocsi kihangosítójában van...én meg nem mindig vagyok benne
Sziasztok!
RMZ 450 re milyen láncszettet és fékbetéteket ajánlotok?
Én o gyűrűs láncra gondoltam, állítólag az tartósabb, az meg nem baj ha egy picit fogja a motort
szerinted én oltogattalak? mert leirtam neked hogy miért olyat rakj rá amit kelegumi is mondott?
sőt még azt is leirtam joszándékal hogy mit tudsz csinálni hogy jo legyen rá sima vastag o-ringes....
csak kérdezem, neked valami baj van a fejedben hogy magadra veszel dolgokat?
A körülötte lévő sóder nem tetszett csupán
Nem szeretem ha valaki dierkt nem ért valamit, vagy mögé képzel dolgokat és elkezd oltogatni
PEACE MINDENKIBE
De szivesen segítek én is filóztam mit tegyek rá.
ez neked nem elég jo segitség?
kérdeztem, de többet nem fogok. ugy látszik itt nem könnyű.
Aki segített annak köszi
merthogy higyem el ők azt megérzik... jahh persze, nekem meg tollas a hátam.
van rá egy trűk hogy ne sikálja sima x-ringel se, fel kell rakni az első lánckereket forditva, akkor pont egy kicsit kijebb jön kb 2 milit .
ha legközelebb keresel telón akkor az adatlapomon megtalálod a jó számot...amit te hívsz az szinte mindig a kocsi kihangosítójában van...én meg nem mindig vagyok benne
Occsó és állítólag jó is (O-gyűrűset használják ismerősök évek óta). Hogy mennyire fogja a motort azt nem tudom
http://www.fehermotor.hu/terme...
Ennyi sorból egyébként egyszerűen segíthettél is volna
Sm-el észrevettem volna
RMZ 450 re milyen láncszettet és fékbetéteket ajánlotok?
Én o gyűrűs láncra gondoltam, állítólag az tartósabb, az meg nem baj ha egy picit fogja a motort