Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok készítek egyedi hullámos féktárcsákat bármilyen elképzelés alapján ha valakit érdekelne az adatlapomon van elérhetőség árak meg egyezés szerint ha valakinek esetleg kellene tárcsa de nincs rá pénze csere-bere meg oldható szintén meg egyezés tárgya persze bármilyen típusra évjáratól függetlenül akár első hátsó legyen szó bármilyen elképzelésről ami meg valósítható
Jó erőnlétben vagy, én 5 perc után lehervadtam.
nekem megint meló szombaton,szal vasárnap lesz az én napom megint
te a 7végén mikor érsz rá? meló? remélem akkor majd megyünk egyszerre..bár nekem csak szombat lesz jó...
elég faszányos kis ösvényt csináltak a többiek, én meg mentem rajta egy 30+ perceset komótosan
Meg kéne már egyengetni a pályát is
Állítólag Csabiék ma bővítették a turai ösvényt... azért is érdekel az is,de am a lőtéri móka nekem távolságban is jobb,meg parkolásilag is biztonságosabb,mintha turán hagynám ott a cuccaim mindenem...
remélem szombaton akkor újra az erdő mélyén találkozunk...
kipufogókönyökhorpasztódrgonzó...
Jövő hétre szombatra is hasonló időt mond mint most volt.

A turai pálya biztos nem lesz kész, az erdős rész meg elég rövid.

Szerintem ezt a nyomvonalat kellene esetleg még bővíteni ahol most szombaton voltunk. Kellemes, teljesíthető, biztonságos, szélvédett, békén hagynak, tavaszi kezdéshez ideális, főleg ilyen időben.
kimentem debrecenbe a tankira,mert venni akartam egy rm 125-öt is a ktm mellé és ott volt a tulaj motorozni és ott próbáltam ki és mentem vagy 15percet... ennyi volt a mai krossz... jövőhéten is jó lenne menni nyirségbe bárhova jó az a kis enduro is meg a Turaira is kíváncsi vagyok...
Na a így már tárgyilagosabb.

Ok, nem tudtam kihagyni:-)

A jövőben visszafogom magam. Nem akarlak megbántani, mert semmi okom nincs rá, jó srác vagy.

Ma voltatok valahol?
Az a baj inkább, hogy ha meg rendes motort akarsz faragni belőle, vagy nem sikerül, vagy a végén többe lesz, mint ha vennél egy másikat. Jártam már így én is, ráadásul folyton szereltem meg alkatrész után mászkáltam, ahelyett, hogy motoroztam volna.
Próbaltam szépen megfogalmazni,de bocs :D
kx200 rol pedig lemaradt a "d" :)
Az a gond hogy nagyon nehéz eladni,meg ha elis tudnám adni,csak nagyon minimális pénzert....!Meg hát perpill ilyen állapotba,tényleg nemis nagyon tudnék érte sokat kapni!
átráz=átver
ratyi=buzi
kx125 blokkal durva lesz, de nem lesz világítás
kx200 nincs, kdx200 van

Szerintem ne ölj bele pénzt, add el, pótolj hozzá, és vegyél egy jó motort.
Hello!Szeretnék töletek egy kis segitséget kérni!van egy KDX 125-ös mocim....92-es!szeretném a motorját nagyon átrázni...mert hát eléggé ratyi :)sajna nincs benne power szelep,és nem is a gyári gyujtása van már benne!:S.A kérdés az,hogy megérné-e felújitani a motrot,vagy még arra gondoltam,hogy egy másik motrot belerakni a vázba....pl egy kx125,v esetleg ha belebirom akk egy kx200-asét!csak jovolna egy kis segitség!
Előre is köszi.
Igy van.
Mindenképpen WR, azok alulról is jól tolnak, aztán meg végig és vissza.
xr400
Legyen a "?"
Ha választani kéne:
1:Kawasaki KDX 250R
2:Suzuki DRZ 400E
?
ezekszerint...
150crf-et nagyon dícsérik
Dehát nekem az erős
Biztos be volt baszva ,nállam akkor folynak ősze a dolgok
akkor itt is a régiek a strapásak? ...
álom gépem a mostani crf450.
de hogy a faxért nem tudják megbizhatóra csinálni....

az első telóra rábólintottatok,hogy még az el-elmegy... a hátsó az oké,de mondtam,hogy ki volt tekerve...
ne bántsd a technikát,legalább már 1979ben is tudták mivel fognak több VB címet is nyerni a jövőben...
ne szívjátok már a vérem