ha most megcsinálnánk kemény talajon nem is menne szét olyan hamar!
sőt,ha megcsináltuk volna télen még a fagy előtt most milyet lehetne motorozni
gép akár Kemecsén is van...
Csabival beszélünk és lesz aki csinálja! másnem megint kléman jani... olcsóbb,gyorsabb,faszább!
ÉN(szamár elől)
te
levi
smidi
keszi
csabi
pisti
szikszai gabi
eli
gabi
attila
gabaly
kadosa
stbstb...nem hinném,hogy ha ők beadják,akkor nem lenne munka azonnal akár persze ha lesz gép! én alig várom,hogy autópálya legyen újra a turaring! húú,de mocsok jó volt akkor... legeslegeslegjobb!
megértelek! egyébként mióta odajárok 1x sem szólt senki,de még mozgást se láttam...
be kell adni pénzt turára! én adom is a 3000et akármikor!
elég gáz az idő előrejelzés... pedig 7végén bevetésre készülnék...
Karbon mintás (rendesen kidomborodik a minta, nem csak nyomtatva van) dekor van az ebay-en, postával nagyjából 10-12 ezer Ft/m2.
Én már vettem régebben, elvileg magamnak, de mindenkinek úgy tetszett, hogy széthordták a haverok. Az auneres nagyjából 17ezer Ft/m2-re jön ki, ha jól emlékszem.
Ha valakinek van eladó Cr 125 1994/95 höz elektronikája kérem irjon mert úgy néz ki az enyém meghalt.Egy kövérebb gáz/egykerék után megállt a mocc és most nem indul,dugó/gyűrű jó,membrán jó,eldugulva nincs sehol,gyertya új és szikra is van,anyagot kap,légszűrő nélkül sem indul-viszont úgy tűnik utógyujtása van mert minden sacc 10. rugás után van egy kis durranást.
Elötte pár órával beindult,ment 1 percet leállt,nem volt szikra-gyertyacsere után ment 3 percet leállt,nem volt szikra gyertyacsere.A 3.gyertyával ment 40 percet-fasza volt de az elöbb említett kövérebb gáz után leállt-szikra van motor nem indul.
A Cr topicba már ugyanezt megkérdeztem de több ember többet lát,ha valakinek ötlete van azt megköszönném ha tudna segíteni .
sőt,ha megcsináltuk volna télen még a fagy előtt most milyet lehetne motorozni
gép akár Kemecsén is van...