Hali!
Vasárnap leszek otthon, akkor ki tudok nézni! Majd ha tudjátok, hogy kb. mikor mentek ki légyszi dobj már ide a fórumra egy üzit, és akkor kimegyek én is!
Előre is köszi mindent!
Hali!
Hali igen arról beszéltünk!
Tavaly is megcsináltuk néhányszor összedobva.Minél többen vagyunk annál kevesebb fejenként,úgyhogy csak nyugodtan!
Kezdő vagy e vagy sem nem érdekes. A pálya szempontjából a legtöbbünknek az a fontos,hogy valami legyen a közelben.
Gyere ki majd hétvégén,ha ott vagyunk beszélünk.
Ez az oldal is emiatt készült amúgy:link
üdv,Attila
Sziasztok!
Olvasgattam a fórumot és jól láttam hogy a Nyírturai pályáról beszélgettetek?
Mert én is a közelben lakom, és ha úgy van és lehetséges akkor én is hozzájárulné a "felújításához"!
Igaz még kezdő vagyok, de valahol mindenkinek el kell kezdeni!
Várom a válaszotokat!
Csácsá!
Passz....2héten belül jön haza a motor és akkor kimegyek és megmondom, de ha előbb kijutok akkor beszámolok, aztán megbeszélhetünk egy közös motorozást !
Sziasztok!Hallott valaki már' május környékén rendezendő enduro futamot Kaposvár környékén?Mert én nem 100% de elcsíptem egy-két fülest,hogy jön valami 80 osztrák Gálosfa szentpál Bőszénfa fele....
valóban jobb lenne ha már meg lett volna csinálva és lett volna pihentetve...,mindegy jó lesz az így is vagy 3alkalomra!
nekem 1 mindegy,csak legyen ott a gép és csinálja! ezért is lett volna jó találkozni mondjuk tegnap is...de ami késik nem múlik! alig lesz 2-5fok mostanában szal lesz idő!
Vasárnap leszek otthon, akkor ki tudok nézni! Majd ha tudjátok, hogy kb. mikor mentek ki légyszi dobj már ide a fórumra egy üzit, és akkor kimegyek én is!
Előre is köszi mindent!
Hali!