Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap a megérkezésedtől sötétedésig veled voltam, másik 3 kawasakissal.

Nem tudom, hogy utána hol lehettél ahol esetleg elhangzott dicséret, de addig a ktm-ed futóművéről elismerés nem hangzott el. (főleg a hátsó)

(emlékezz rá, hogy a kritikák mellett, még mondtam is, hogy a ktm előtt egyedül az mz gyár tervezett olyan motort (1979), aminek a lengőkarra volt közvetlenül rácsavarozva a teleszkóp, )

A motor karakterisztikáját dicsérték, meg hogy szép egészséges hangja van. (amúgy persze éjjel járhattál máshol is:-)
Gecsa, figy már küldök egy mailt, nézd már majd meg pls.
ha mentél yamaha wr-el és ktm exc-f el akkor nagyon jol tudnad hogy a yamahának sokkal jobb blokkja van,nem hogy erősebb alulról is megy...stb...de hát látszik fingotok nincs
jó én mondtam Geronak hogy ne vigyük ki mert ugyis erre jársz mindennap
szia,de az ami miskolcon van az Ernőé! a motorja jó,pici bosszantó dolgok vannak rajta javítni valók,de azok mind költségnövelő dolgok! viszont jó áron meg lehet venni és ha azt ráköltöd akkor viszonylag olcsóbban lesz egy tutibb motorod mint pl másik amit 400ért árul más..ami szintén úgyse költségmentes...
fékei kimondottan meglepően jók,hála a fém fékcsőnek szerintem...
simán megvehető,annak aki hosszabb távon megtartaná...
egy japán sem volt még olyan erős mint bármelyik ktm-em... a még 06os friss 0 üzemórásan is gyengébb volt mint ez a kitudja mennyi üzemórás 04es...
minden ismerősöm szidja a ktm rugózását... azok kapják beee... tegnap mégis dicsérték azt is a nagy kawaskisok...
szia,de az ami miskolcon van az Ernőé! a motorja jó,pici bosszantó dolgok vannak rajta javítni valók,de azok mind költségnövelő dolgok! viszont jó áron meg lehet venni és ha azt ráköltöd akkor viszonylag olcsóbban lesz egy tutibb motorod mint pl másik amit 400ért árul más..ami szintén úgyse költségmentes...
fékei kimondottan meglepően jók,hála a fém fékcsőnek szerintem...
simán megvehető,annak aki hosszabb távon megtartaná...
egy japán sem volt még olyan erős mint bármelyik ktm-em... a még 06os friss 0 üzemórásan is gyengébb volt mint ez a kitudja mennyi üzemórás 04es...
minden ismerősöm szidja a ktm rugózását... azok kapják beee... tegnap mégis dicsérték azt is a nagy kawaskisok...
Jobb a KTM a japánokál motorerőre, fékekre, és szériában telóra is. Ezeket egy profi versenyző ki is tudja használni. Mondom: profi.
Hi Gecsa, Az rm 125 nem mikolcon van véletlen?
Én is most akarok majd cross gépet venni, de ami fasza lenne mind nagyon messze van. Látom neked már mindenféle géped volt, 125 2Tbe van annyival jobb a ktm a japóknál mint amennyivel drágább?
nem vetem észre lenn van a telom
oké akkor majd beugrok érte vagy ha erejársz akkor bedobod
csak én vagyok fosos akkor kiesni
csomom minden rám férne többek közöt a mit felvetetél az is
cső,hívtalak ma ezerszer!nálam a kuplungkarod!
szeva ma voltam kint elég sok mindent bejártam
hát kondi ,
lasan azon gondolkodok hogy utcai tehén leszek
1200 bandital oda nem kell kondi
milyen a nemversenyetek?
az jó,akkor majd szólok tesómnak,hogy valamelyik nap majd gyakorlok rá az ő kamionjának platójáról...
inkább a fa akadályoktól félek ott is attól ahol fel tud hasalni a váz...
szia a lightosabb ?
csuszos platoju kamiombol kell kipatani
hát
Viszont a nemversenyünkön nem csak a pályán kell menni, hanem a körülötte lévő részeken is...úgy már azért annyira nem rövid (a mezőny eleje szokott tizenegykét kört menni az egy óra alatt)!
csak ezért mert nagyon pici pálya,nem rossz de nagyon kicsik az asztalok is.a debreceni videód tetszik :)
nem voltam,de videókból ítélve lightosabb mint egy sóskúti EC ami az év első versenye,ahol szinte mindenki rajthoz áll általában..
a két helyszín 15perc egymástól!.voltál már halásztelken?
vettem egy régi 2004es ktm sx 125-öt...meg ma akartam mellé egy 2003as rm 125-öt is,de az nem nyert hangszórót...
az sx viszont nagyon penge,nem bántam meg,hogy régire ültem vissza...
Szevasz. Sikerült venned valamilyen motort?
-Kb
azt hittem hirtelen hogy ez az adás vétel topic
Nincs mit.
Köszi akkor tárgy talann 8000 sok mert nem ilyet keresek ennyit szeretnék adni egy kék fehér sisakért de azért köszönöm