Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker,Nagykanizsáról volt szó
Ez engem is érdekelne
Jó ejt kakukk.sajnalhatod hogy nem jöttél.Siófok és hali
Hali nem tudja valaki hogy a Kawasaki KMX kipuba milyen folytás van és a kiszedéséhez szét kell szedni?
jó sisak.
abban az árkategóriában biztosan azt venném.
Akkor üdv :D basszameg...a katonai suli helyett inkább a motorozást említetted volna !
Üdv.:R.Zoli
Majd rád szólok, ha találkozunk, mert névről biztos nem ugrok be :)
szia kell még kuplung kar ?
üdv.
úgy látszik kicsi a világ, én leszek az :)
cső
de odajár a külkerre.
Ő Junti..
Kakukk mellett ki ismeri ezt a srácot ?
Nagyon ismerős....nem véletlenül a bgf külkerre jár ?
köszi.

rendeltem egyet a lazer-em helyett, már kíváncsi vagyok rá.

Az igazi kemények mai képei.
Igen trooper2 nagyon kényelmes hátrányát még nem tapasztaltam. Ajánlom mindenkinek nem a legkönnyebb de karbon-cevlar
Keme?!
Lehet többet tudo mondani
Én a telószárról szedtem le a kayaba-s matricát nyírtam szétt
Mi a tapasztalat az ONE sisakkal kapcsolatban? trooper2 ?

Kényelem, súly, előny-hátrány...stb?

Köszi.
Az igazi kemények mai képei.
Csipter.honnan is lehet vastag karbon matricát szerezni?mert a gooleba csak ezeket a 3m autófóliázós matricákat találom
tudom hogy licitálós és tudom hogy anglián belül postáz! úgy tervezném, hogy egyik haverom kinnt melózik angliába és ő venné meg és ő küldené be nekem magyarországra! csak azt nem értettem mit ír róla.... annyi nekem már jó ha az agy tökéletes állapotba van... gondolom a felütődés a ráfon keletkezett....
De a nagyobb gond az, hogy csak Anglián belül postáz a hirdető.
Annyit ír róla hogy egy helyen kicsit fel van ütve a felni de szerinte nm olyan vészes, menet közbe nem zavar, talán még ki is lehet huzatni valahogy.
A jelenleg feltüntetett árat ne vedd készpénznek, úgymond licitálni kell a megvásárolni kívánt cuccra.
Köszönöm.
venni akarok ebay.com- on egy hátsó kereket...
ez lenne az: http://cgi.ebay.co.uk/KTM-19-B...

azt megköszönném ha vki lefordítaná mer csak a németet vágom és kinai nekem az angol előre is köszi aki segít...