Tud valaki segíteni? '93-as 125 ccm-es yamaha tdr-re szeretnék blokkvédőt venni/csináltani. Hol tudok utánna járni hogy milyen kell, vagy mikre kell figyelni? ÉS mennyibe kerül? Üdv: Doki
Helló! Látom te tucc szánkozni hamár robbantás ,neked nincs valami ismerösöd aki foglalkozik életveszéjes obiektum robbantásal,gyárkémény,vasbeton szerkezet ,stb? Lehet be kell válalnom egy ilyen bontást ,és oda kellene.
Sziasztok.1999 évjáratú Honda 125 CR re kesresek gyujtáshoz jeladót.A képen látható bekeretezett alkatrészröl lenne szó,persze amit bekereteztem már nem az eredeti...
Ha estleg valakinek van,vagy tudna beszerezni kérem jelezze ...köszönöm..
Első-hátsó világítás, féklámpa kell, tükör (segédmotorra asszem elég csak egy, rendszámosra viszont kettő) kell, utcára engedélyezett gumi (tehát nem krossz) kell, index nem kell.
Sziasztok! Nekem egy kis Yamaha Dt 50-es gépem van, ami endurosítva-krosszosítva lett. És olyan kérdésem lenne, hogy mi kell hogy tudjon menni közúton? Lápám van, tompított, reflektor. Indexek nincsenek rajta, de ha jól tudom az nem is kötelező 50-esre. (Kézzel jelzek.) Nincsen féklámpám, ami úgy tudom, hogy már baj, így beszereztem, ami kell. (Búra+2db kis égő.) Tükör kell rá, hogy mehessek közúton? Mert vizsgán meg kiemelték, hogy felejtsük el a tükröket, és mindig hátra nézéssel győződjünk meg arról, hogy....
Sziasztok
Eladnám a motoromat kategóriaváltás miatt. Az ár alkuképes! (azért sűrgős mert a másik hoz kellene a pénz amit már kinéztem és félek hogy elviszik előlem)
Ha valakit érdekel írjon/hívjon bátran bármilyen kérdésre válaszolok a motorral kapcsolatban.
Tud valaki segíteni? '93-as 125 ccm-es yamaha tdr-re szeretnék blokkvédőt venni/csináltani. Hol tudok utánna járni hogy milyen kell, vagy mikre kell figyelni? ÉS mennyibe kerül? Üdv: Doki