bejött az élet semmiféle motorom nincs, max öcsém modelljével motorozok....rm 250 befosott, azóta egy 4 gangos simsont toltam, majd eladtam, pedig az zsír volt..egyszerűen nem marad meg nállam a motor
Engem nagyon nem vonz az ec. Sóskutón meg mindenki ott lesz mert az az 1. verseny.
Én már a cross-ra gyúrnék, de mocinélkül nehéz rá hangolodni a szezonra
Mult7en is kint voltam spanommal de én csak lestem
szerintem nem lesz a sóskútból se semmi... de én inkább a Halásztelki KTM klubbos murira fogok készülni is...az később is van meg talán közelebb és lightosabb is...
de még atsz-ék mehetnek sóskútra... én a 25-tel meggondoltam magam
Miért nem mentek Dunafölvárra?
Szalagozott pálya, versenykörülmények stb stb.
Én tavaly voltam élveztem, és tökre versenyfeelingje volt
3ronygy volt a nevezés ebben volt 1 ebéd is
1 óra mulva indulunk Csabival a lőtérre. Hátul, az erdős résznél van egy lájtos erdei nyomvonal ott leszünk letáborozva. Majd megyünk a középső pályához is.
hahó szabolcsi betyárok! mi lesz ma? annyira nem süt a nap mint tegnap.. de lesz menés a lőtérre? készüljek? kuplungot le kéne légteleníteni,bár az 5perc
hali!
Én személy szerint szeretnék menni főleg azért hogy egy jót motorozzak és fejlődjek a nyomás alatt Nagy Attila meg Csabi mondta a múlt héten,sztem Smidi is,lehet Eliék,bár velük nem beszéltem,Tamás,Gabaly is jönne.
Ha addig sikerül kondiban ott lenni,hogy bele lehessen vágni én megyek ha nem jön közbe semmi egyéb.
Jönnél Te is?
Mez+nadrág mennyi?
Fekete fehér van az nem jó?
Van egy-két eladó cuccom:
- Fox 360 RC2 replica ruha, nadrág 32-es, mez xl-es
- Alpinestars kesztyű, L-es
- No Fear Prime sisak, M-es
- Scott szemcsi
Mind használt, egyben 35000 pénzért!
eladó protektor l-es méret.új.11000ft.postázom.
eladó,egy nitró mx410-es bukó m-es méret,meg egy progrip gyerek páncél.mind a kettő használt.postázom ha kell valakinek.15000ft.
Serfőző Papa ujra itt!
Az enyém nem, a tesómé eladó!
Én már a cross-ra gyúrnék, de mocinélkül nehéz rá hangolodni a szezonra
Mult7en is kint voltam spanommal de én csak lestem
de még atsz-ék mehetnek sóskútra... én a 25-tel meggondoltam magam
Kicsit húzos a gondolkodási idő
http://www.sportmotor.hu/motor...
Szalagozott pálya, versenykörülmények stb stb.
Én tavaly voltam élveztem, és tökre versenyfeelingje volt
3ronygy volt a nevezés ebben volt 1 ebéd is
Értelme lehet nem sok van,de élménynek megéri.Engem legalább is ez mozgat
Szóval senki nem marad itthon.
Csak a kondíció, meg a magammal vitt tudás, ami nem sok értelmét mutatja, hogy elfüstöljek 20.000.-Ft-ot.
Ezek között "gyötrődöm":-)
Én személy szerint szeretnék menni főleg azért hogy egy jót motorozzak és fejlődjek a nyomás alatt Nagy Attila meg Csabi mondta a múlt héten,sztem Smidi is,lehet Eliék,bár velük nem beszéltem,Tamás,Gabaly is jönne.
Ha addig sikerül kondiban ott lenni,hogy bele lehessen vágni én megyek ha nem jön közbe semmi egyéb.
Jönnél Te is?