Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali 8000ft +posta.ha kell küld el a címed holnap fel adom.
Hali!
Mez+nadrág mennyi?
mennyiért adnád azt a sisakot látom itt van protival együtt de engem csak a sisak érdekelne
Hali
Fekete fehér van az nem jó?
sziasztok keresek kék fehér cross sisakom sx vagy m es méretben márka mindegy esetleg adok cserébe egy zeus helmet sisakot vagy meg venném kp ban
Hello!

Van egy-két eladó cuccom:
- Fox 360 RC2 replica ruha, nadrág 32-es, mez xl-es
- Alpinestars kesztyű, L-es
- No Fear Prime sisak, M-es
- Scott szemcsi

Mind használt, egyben 35000 pénzért!
Sziasztok
eladó protektor l-es méret.új.11000ft.postázom.
Sziasztok

eladó,egy nitró mx410-es bukó m-es méret,meg egy progrip gyerek páncél.mind a kettő használt.postázom ha kell valakinek.15000ft.
bejött az élet semmiféle motorom nincs, max öcsém modelljével motorozok....rm 250 befosott, azóta egy 4 gangos simsont toltam, majd eladtam, pedig az zsír volt..egyszerűen nem marad meg nállam a motor
hali,szépen el voltál tünve
Hello Bello
Serfőző Papa ujra itt!
Szió!
Az enyém nem, a tesómé eladó!
Engem nagyon nem vonz az ec. Sóskutón meg mindenki ott lesz mert az az 1. verseny.
Én már a cross-ra gyúrnék, de mocinélkül nehéz rá hangolodni a szezonra
Mult7en is kint voltam spanommal de én csak lestem
Nini
szerintem nem lesz a sóskútból se semmi... de én inkább a Halásztelki KTM klubbos murira fogok készülni is...az később is van meg talán közelebb és lightosabb is...
de még atsz-ék mehetnek sóskútra... én a 25-tel meggondoltam magam
Dunaföldvár
Kicsit húzos a gondolkodási idő
http://www.sportmotor.hu/motor...
Miért nem mentek Dunafölvárra?
Szalagozott pálya, versenykörülmények stb stb.
Én tavaly voltam élveztem, és tökre versenyfeelingje volt
3ronygy volt a nevezés ebben volt 1 ebéd is
1 óra mulva indulunk Csabival a lőtérre. Hátul, az erdős résznél van egy lájtos erdei nyomvonal ott leszünk letáborozva. Majd megyünk a középső pályához is.
Szia Barbiee! A tied nem eladó ?
hahó szabolcsi betyárok! mi lesz ma? annyira nem süt a nap mint tegnap.. de lesz menés a lőtérre? készüljek? kuplungot le kéne légteleníteni,bár az 5perc
hmm nem is tudtam.
Értelme lehet nem sok van,de élménynek megéri.Engem legalább is ez mozgat
Elemérékkel kb 1 hónapja beszéltem, akkor ők kompletten készültek az endurocross sorozatra. (vannak vagy 7-en 8-an kb)

Szóval senki nem marad itthon.
Hát, most hogy hallom, hogy senki nem marad itthon, egyre jobban vágyom.

Csak a kondíció, meg a magammal vitt tudás, ami nem sok értelmét mutatja, hogy elfüstöljek 20.000.-Ft-ot.

Ezek között "gyötrődöm":-)
hali!
Én személy szerint szeretnék menni főleg azért hogy egy jót motorozzak és fejlődjek a nyomás alatt Nagy Attila meg Csabi mondta a múlt héten,sztem Smidi is,lehet Eliék,bár velük nem beszéltem,Tamás,Gabaly is jönne.
Ha addig sikerül kondiban ott lenni,hogy bele lehessen vágni én megyek ha nem jön közbe semmi egyéb.
Jönnél Te is?