Én pl. múlt hétfőn rendeltem egy vázat és egy tárcsaféket az angoloktól.
Mára már kész is a bringa.
Ja, a szállítás meg 0 Ft volt (150 font feletti rendelés).
42ezer forintba jött meg a váz, 5 volt a tárcsa.
Na most itthon ez a váz 70ezer Ft lett volna.
Angoloktól eddig egyszer rendeltem, nem azt küldték, nem olyan méretben amit kértem, majd amikor reklamálni próbáltam akkor válaszra sem méltattak...eddig elég rossz az arány
Sziasztok!
Motorvétel előtt állok és lenne egy kérdésem . Hol tudom beazonosítani a kiszemelt motort hogy egyezik-e az évjárata? Gondolom alváz, motorszám alapján megy a dolog. Ha valaki tud ilyesmi oldalt ,az megoszthatná velem. Remélem tudtok segíteni. Köszi
Zsolti
Melyik shopból szoktál rendelni?
egyébként nekem is csak jó tapasztalataim vannak kintről...
Rendeltünk alkatrészt, amit mondtak időt azt be is tartották. Mint szállítási határidő.
Nem sok motoros webshop van az országban, de ezek szerint még az a kevés is inkorrekt.
(nem tartozik közvetlenül ide, de én meg kedd reggel rendeltem USA-ból egy csomagot, most szólt a fedex, hogy egy órán belül itt van vele. Ráadásul ez már negyedszer fordul elő)
Nem sok idő van motorozni, és az időjárás sem lesz kegyes addig, ahogy nézem.
(holnap megy a csapat, valószínű, hogy a lőtér környékére)
Eladó!
Extrán megkímélt gép!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
honnan rendeltél ha szabad érdeklődni?Ott ahol a szerelési díjakat linkelted? Én is szeretnék valami telót,meg féket.
Szerelési árak
Egy markolatgumi felrakása 5 font.
Mára már kész is a bringa.
Ja, a szállítás meg 0 Ft volt (150 font feletti rendelés).
42ezer forintba jött meg a váz, 5 volt a tárcsa.
Na most itthon ez a váz 70ezer Ft lett volna.
én az angolokkal is nagy átlagban elégedett vagyok.
Motorvétel előtt állok és lenne egy kérdésem . Hol tudom beazonosítani a kiszemelt motort hogy egyezik-e az évjárata? Gondolom alváz, motorszám alapján megy a dolog. Ha valaki tud ilyesmi oldalt ,az megoszthatná velem. Remélem tudtok segíteni. Köszi
Zsolti
egyébként nekem is csak jó tapasztalataim vannak kintről...
Rendeltünk alkatrészt, amit mondtak időt azt be is tartották. Mint szállítási határidő.
(nem tartozik közvetlenül ide, de én meg kedd reggel rendeltem USA-ból egy csomagot, most szólt a fedex, hogy egy órán belül itt van vele. Ráadásul ez már negyedszer fordul elő)
jobban jársz ha körülnézel neten