Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.youtube.com/watch?v...

de szar lett a youtube lerontotta a videó minőségét nálam tökéletes eredetiben
Ismerős a srác. Lehet az USA-ból?
Kár, hogy nagyban kékek. Valamit ki kéne találni, hogy ne legyen az!
Na és milyenek az új gumik
videót,videót,videót
Nagykőrösi kép jó lesz?
egy csodakép
Mikor jönnek a mai képek Fótról?
Hehe...mit mersz terepen...:)
Én ma mertem rendesen xD
Estem is elég szépet :D
Volt egy vízállás én meg be bele eresztettem tőgázon, csak arra nem gondoltam hogy a víz alja tiszta jég, és hát sikerült egyet esni :D
De nem volt gázos csak kib*szott büdös lettem, mert ez az eset egy disznótelep mellett volt én meg jól megfürödtem xD

Na szép időt ;)
Sziasztok! Köszi az infókat a Dt-ről. Én igazából terepre, (töltés, gyerek krossz pálya... stb-re) használnám. A villatörés hogy sikerült? Nem volt érkező? Remélem nem sokára már nem a gép előtt leszünk, hanem a sarat dagasztjuk! Kíváncsi leszek mit bír, és én mit merek terepen.
Ha kijövünk Ecseről első körforgónál a 4 a következő körforgó felé (4 dik kijárat) és a kövinél meg le térünk a föld útra, arra fele vagyok?
Tegnap gyaoroltam picit, de ma is fogok 10 fok juhhhhéééééééj
Vki ma reptér? Ferihegy Fmx sek ma kint lesztek Ecser és Vecsés közt?
Csá
Láttam egy régebbi hozzászólásodat hogy szentesi vagy.
Én is
Beszélhetnénk majd valamilyen úton-módon :)
Adatlapodon nem találtam elérhetőséget, így hát csak te tudsz elérni engem.
e-mail-en a legegyszerűbb ;)

Csak ennyit akartam :D
Szép időt.

Üdv: Zsolt
Elindultunk kakukkal motorozni mindjárt emmanal vagyunk
Mta4. Én az igazi Endurózgatást/"crossozást" még az LCII-es, 80 as DT vel kezdtem. Utána 125 ös DT-R lett, ez már kicsit vissza fogottabb volt, ezzel többet jártam endúrózni/turázni. Azt mondom hogy nagyon Szerviz igénytelenek(a 80-asal kb 15 ezer Km-t, a 125-el meg kb 40 ezer Km-t mentem.) mind 2nél egy dugó szett volt cserélve(meg a 125-ösnél egy váltóban lévő tengely bizbasz lett cserélve). Én nagyon szerettem őket, tényleg sosem kellett hazatolnom egyiket sem. Csak ajánlani tudom őket.
Mta4! Én is DT-vel kezdtem és nagyon szerettem. Szinte bárhova elvitt és (a defekteket leszámítva)egyszer sem kellet hazatolnom. Véleményem szerint kiváló tanuló motor, meglehet vele tanulni endúrózni, esni-kelni, arra való.Nem szabad sajnálni! Bár én crosspályára azért nem mennék ki vele.
1. Dt 50 (Kitört az első villa egy kb 5m -es ugrarástól)
2. Tsx 125 (Besült, megfogadtam, hogy ezentúl a motorom karbantartása fontosabb lesz mindennél -ígyis lett-)
3. Cr 85 ez már valami...
4.,5.,6., stb. Innen már csak cross!
szerintem a DT egy igazán jo kis enduro alap, sokat kibir strapabiro, igénytelen,
Sziasztok! Csak olyan kérdésem lenne, hogy ki mivel kezdte az endurozás alapjait? Nekem Yamaha Dt-m van, kicsit crossoítva (adatlapomon láthatjátok.) És ezzel szeretném elsajátítani csak az alapokat. Szerintetek gyenge? Esetleg a kisebb ugratásokat bírja? Van valami Dt-s aki krosszozik/endurozik vele? A véleményeket előre is köszönöm.

Kádár Szabolcs.
Hello hogy hogy supermotora addod fejed?ami nem rossz termeszetes,meg tetszeni is fog
Akor nézzek bontoba felnit ,mire kell odafigyeni? A féket nem szeretném megnagyobbitani szerintem az eregeti is jó lesz,nem akarok versenyezni ,szokot lenni nálunk motoros felvonulás taksonyba ,pl oda is jó lenne,és ecer ecer kimenni pályára.