Hehe...mit mersz terepen...:)
Én ma mertem rendesen xD
Estem is elég szépet :D
Volt egy vízállás én meg be bele eresztettem tőgázon, csak arra nem gondoltam hogy a víz alja tiszta jég, és hát sikerült egyet esni :D
De nem volt gázos csak kib*szott büdös lettem, mert ez az eset egy disznótelep mellett volt én meg jól megfürödtem xD
Sziasztok! Köszi az infókat a Dt-ről. Én igazából terepre, (töltés, gyerek krossz pálya... stb-re) használnám. A villatörés hogy sikerült? Nem volt érkező? Remélem nem sokára már nem a gép előtt leszünk, hanem a sarat dagasztjuk! Kíváncsi leszek mit bír, és én mit merek terepen.
Csá
Láttam egy régebbi hozzászólásodat hogy szentesi vagy.
Én is
Beszélhetnénk majd valamilyen úton-módon :)
Adatlapodon nem találtam elérhetőséget, így hát csak te tudsz elérni engem.
e-mail-en a legegyszerűbb ;)
Mta4. Én az igazi Endurózgatást/"crossozást" még az LCII-es, 80 as DT vel kezdtem. Utána 125 ös DT-R lett, ez már kicsit vissza fogottabb volt, ezzel többet jártam endúrózni/turázni. Azt mondom hogy nagyon Szerviz igénytelenek(a 80-asal kb 15 ezer Km-t, a 125-el meg kb 40 ezer Km-t mentem.) mind 2nél egy dugó szett volt cserélve(meg a 125-ösnél egy váltóban lévő tengely bizbasz lett cserélve). Én nagyon szerettem őket, tényleg sosem kellett hazatolnom egyiket sem. Csak ajánlani tudom őket.
Mta4! Én is DT-vel kezdtem és nagyon szerettem. Szinte bárhova elvitt és (a defekteket leszámítva)egyszer sem kellet hazatolnom. Véleményem szerint kiváló tanuló motor, meglehet vele tanulni endúrózni, esni-kelni, arra való.Nem szabad sajnálni! Bár én crosspályára azért nem mennék ki vele.
1. Dt 50 (Kitört az első villa egy kb 5m -es ugrarástól)
2. Tsx 125 (Besült, megfogadtam, hogy ezentúl a motorom karbantartása fontosabb lesz mindennél -ígyis lett-)
3. Cr 85 ez már valami...
4.,5.,6., stb. Innen már csak cross!
Sziasztok! Csak olyan kérdésem lenne, hogy ki mivel kezdte az endurozás alapjait? Nekem Yamaha Dt-m van, kicsit crossoítva (adatlapomon láthatjátok.) És ezzel szeretném elsajátítani csak az alapokat. Szerintetek gyenge? Esetleg a kisebb ugratásokat bírja? Van valami Dt-s aki krosszozik/endurozik vele? A véleményeket előre is köszönöm.
Akor nézzek bontoba felnit ,mire kell odafigyeni? A féket nem szeretném megnagyobbitani szerintem az eregeti is jó lesz,nem akarok versenyezni ,szokot lenni nálunk motoros felvonulás taksonyba ,pl oda is jó lenne,és ecer ecer kimenni pályára.
de szar lett a youtube lerontotta a videó minőségét nálam tökéletes eredetiben