Miért nem szabad venni? Azért mert egy kicsit szerviz igényesebb? a Világ legjobb motorjai ilyen célra! jobbat még nem találtak ki! Egyébként milyen motorod van?
Úgy beszéltük meg, hogy a szelepfedelet vesszük le egyelőre, majd a szelephézag mértékéből remélhetőleg majd lehet valamennyire következtetni azok állapotára is.
(rosszul tudom, hogy ha nem kell gyakran utánaállítani a hézagot, a motor is simán indulhidegen/melegen, nem durrog, akkor nagy baj nem lehet?)
sztem ne nyúlj hozzá 100 alatt. Akkor saccolással kb 150 lesz benne, max.
Dugó nálam!
Többin úgyis látszik, ha baj van.
Sanyának anno alig kellett hozzányúlni a suzihoz. Dugót meg pár alapdolgot cseréltek, ha már szét volt kapva.
Ha szét van szedve, akkor pedig megyünk a hondás emberemhez, gyári cuccokért.
Heló! Nekem már 72 óra van benne,mikor dobjam szét? 3xcseréltem olajat 2xszüröt 100 ig elmegy? és mit kell cserélni? Dugo ,hajtokar ,szelep,vez lánc ,csapágyak?
Vidd el valami szakihoz, azt azt kapjátok le a hengerfejet.
Megnézitek a szelepeket(a könyvben le vannak írva az adatok) minek mennyi a megengedett kpás értéke....
Azt max ha szétszedtétek és jók kapnak uj szelepszárszimeringeket.
Én most vettem az enyébe szelepszettet 72500huf.
5dbszelep5dbrugó5dbszelepszárszimering1hétalattittvolt.
Azt ha hengerfej lent van +nézitek a dugót+a hajtókart+a két főtengelycsapágyat azt csá
Az érdekelne hogy a kipufogószelep mechanika az = a power szeleppel?
Úgy beszéltük meg, hogy a szelepfedelet vesszük le egyelőre, majd a szelephézag mértékéből remélhetőleg majd lehet valamennyire következtetni azok állapotára is.
(rosszul tudom, hogy ha nem kell gyakran utánaállítani a hézagot, a motor is simán indulhidegen/melegen, nem durrog, akkor nagy baj nem lehet?)
Yamihoz nincs ismeretségem
Dugó nálam!
Többin úgyis látszik, ha baj van.
Sanyának anno alig kellett hozzányúlni a suzihoz. Dugót meg pár alapdolgot cseréltek, ha már szét volt kapva.
Ha szét van szedve, akkor pedig megyünk a hondás emberemhez, gyári cuccokért.
Valaki tudna linkelni egy jó robbantott rajzos oldalt?
köszi
Én 14 re cserélném az elsöt ,ahátsohoz nem nyulnék.
Megnézitek a szelepeket(a könyvben le vannak írva az adatok) minek mennyi a megengedett kpás értéke....
Azt max ha szétszedtétek és jók kapnak uj szelepszárszimeringeket.
Én most vettem az enyébe szelepszettet 72500huf.
5dbszelep5dbrugó5dbszelepszárszimering1hétalattittvolt.
Azt ha hengerfej lent van +nézitek a dugót+a hajtókart+a két főtengelycsapágyat azt csá