Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi!
vagy profi kamerával veszik fel, vagy pedig modern dslr gépekkel, amik meglepően jó minőséget tudnak már videó terén is.
ezek konkrétan canon 7d-vel készültek. tudják már a full hd-t és ha elé raksz egy komolyabb objektivet, akkor nagyon szép lesz az eredmény.

"vimeo download" és hasonló kulcsszavakra guglizz rá. több lehetőség is van a letöltésre.
Az ilyen jellegű HD filmek egyszerű sorozatfotókból vannak összerakva, vagy ilyen szintű HD-t vesz fel ma már egy komolyabb DSLR fényképező?

Mert ilyen élességet sima kamerával én még nem láttam, de az a rész, mikor tankolja a motort és párolog a benzin, meg kizárt szerintem, hogy sorozatképpekből legyen összerakva...
http://vimeo.com/18694067

(mellesleg nincs valami lehetőség, hogy ezeket leszedjem és valahogy TV_n megnézzem a WD TV-ről?)
Dobért mennyit kérsz
téli móka, szép videóval...

link
...vagy...
Csókolom, kérek 20 deka spagettit" "Egyben van szeletben?"

Hülyébbek már ezek se lesznek...
a lightspeed 90 dolcsi +posta +vám
egy kiss Sved kaja erdekes csomagolasban tejberizs ,spageti stb
Ki lett ehes?
Esetleg érdekelhet valakit RMZ 450- böl megmaradt pár tuningmotyóm!
üdv mindeki.rm 250 "08 -hoz keresek vázvédőt,de nem találok sehol.ha valaki tudja honna lehet beszerezni,nem vigye magával a sirba a titkot
jaj akkor mid van össze kevertem
szomoru dolog,

a megemlékezés viszont szép dolog.
Helló.
lehet hogy jó de nekem nincs ilyen gumim
állat csak jót halotam erröl a gumirol
én is ki akarom probálni
Bundinak hátul ez van és dicséri
nagyon megy fel sáros sirato falon
még ha könnyen kopik is
Postával 22
szia mennyibe fályt a szet ?
egyébként ezzel az is a baj,hogy,nem feltétlenül beszerelésre veszi meg akárki is,hanem ,hogy mutogassa majd a motor mellett amikor az piacra kerül,közben meg a büdös életbe nem volt dugó,hajtókar cserés a motor! de a mit sem tudó vevő meg elhiszi a humbukot és nyugodtan bele tud ugrani a motorvételbe,mert neki megmutatták a cserélt dolgokat!
konkrétan tőlem is meg akarták már venni pénzért a ktm dugót,még az sem volt mindegy,hogy vertex gyári volt ,mert az neki mégtöbbet érne... én fasz meg odaadtam a motorral mikor azt vették,mert én valóban cseréltem,de ez a másik ember még pénzt is adott volna érte...
de maradt wiseco Cr125, meg husqvarna wr250 prox dugóm, ha valaki ilyesmire adná a fejét...