Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"kicsit talán többet véd"

sokkal többet! tekintve, hogy egy térdvédő SEMMIT nem véd ellene...

természetesen 100%-os megoldás nincs. de ezt nem is állitotta senki. egy térdvédővel viszont egy lapon emliteni sem lehet.

de aki biztosra megy, otthon marad.
a térddel az a baj, hogy ha szétmegy, nagyon nehezen rakják össze. sose lesz tökéletes. csak a szivás van vele.
nem véletlen, hogy 2db protektort használnak a világon szinte az összes versenyen. nyakvédő + térdgép.
statisztika az egész semmi más. combcsont törés ritkán fordul elő. (pedig ritkán de kurva nagyokat esnek). a térdsérülés pedig _rendszeres_
a thor force egy - nem rossz - térdvédő. a térdgép másik kategória, árban is.
ha valakinek kéne sm szet..
http://kepesmotor.hu/felni/p54...
Pedig nem ez az első fórum,ahol az alsóbb árszegmensből ez a leginkább ajánlott protektor.
Nekem is ez a bajom igazán. ha felveszem a térdvédőt alig bírom a gatyát felvenni. Maga a gatya jó méretileg...
sok volt a karácsonyi pulyka.?

amugy ez a Thor cucc tényleg nem kicsi, van gatya amibe alig megy bele, hiába jo máshol méretre,
Jó ez a kép...
Kezd minden cuccom kicsi lenni rám , ez az én fő bajom. Gerytöl is megvettem a fox szettet, aztán alig jön rám a térdvédőt is úgy kell magamra erőltetnem a gatyával együtt szorít..
mert a KIS Rokás mindent visz..
csak a Roka..
Én is használok cicagatyát de nyáron nem tudom mi lesz. akkor nem szeretném még azt is felvenni. Lehet veszek egy rövid szárú crossgatyót de csak FOXOT:)))))))))
kell alája harisnyát viselni, tapasztalat.

az összes térdgép alá kell viselni amugy.

én lenyultam csajom két cica gatyáját, igaz hogy feszes benne a seggem, de legalább nem lötyög.
nehogy elhiggyétek ám azt a badarságot hogy egy fox pod-ban, vagy egy astrisk-ban nem tud kicsavarodni a térded.

kicsit talán többet véd ellene, de hidd el abban is meg tud tekeredni,...

a térd -láb visszafordulását esetleg megfogja, de a csavarodást nem.
Az lesz, mert a gatya felvételénél is állandóan lecsúsznak a pántok és irritálják a lábamat azok a szúrós izék..
szarul van a Thor-on megszerkesztve a tépőzás, varras rá még tépőzárat a körmös felét, meg a vékony pántokra is, és akkor jo lesz.,
enyim is olyan
Gondolom te is tőle vetted meg a suzihoz a bontott fogaskerekeket, mert olcsóóóóó
ahogy Raks mondja utolso sorbol rajtol a napi licensz eleve hátránybol, de ez ne vegye el az önbizalmadat mert egy pár versenyre át szoktak jönni szlovákok,edzés jellegel, napi licenszet váltva, és olyan csunyán elverik a mezőnyt hogy ajjaj...

mondjuk azok olyan srácok akik odahaza 1 osztályban versenyeznek,
nekem ez a thor force van, és a szorító pántok már mind szétmentek rajta kb 40 üzemóra van bennük.
3. osztállyal együtt, de utolsó sorból indultak eddig...
Viszont pontot nem kapnak.
nekem az nem szimpatikus a térdgépekben, hogy védenek a csavarodás ellen... ha nem a térded csavarodik akkor fentebb fog valami. akkor meg már inkább a térd
ez az egyedüli, amiért nem bíznék benne. azért a térd sok dolgot fel tud venni szerintem. de javítsatok ki ha tévedek.
meg reménykedjünk, hogy akkorát soha nem fogunk esni, hogy ez számítson
Hali valaki nem tudná megmondani hogy hogyan értékelik endurocrosson a napi licenszes indulokat? Külön kategóriában értékelika napi indulókat vagy a 3.osztállyal egyutt? Ha a 3.osztállyal akkor veluk egyszerre indulunk vagy előbb elindul a harmadosztály és utánna indulnak a napi lecenszesek? Szóval eleve hátránnyal?
na már van konkurenciád is
http://www.kepesmotor.hu/motor...
csak ő nem idaszarik hanem az apróba
végy róla példát
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO ÉS KROSSZ ALKATRÉSZEK, KIEGÉSZÍTŐK!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONDA CR ALKATRÉSZEK, YAMAHA DT ALKATRÉSZEK,
LÁNCSZETTEK MINEN TÍPUSRA, PITBIKE ALKATRÉSZEK...