Jut eszembe,Te jársz a tengerre és láttad sokat. Volt,hogy Monte-Carlo-nál fent ültem a sziklán és lestem a tengert.Belegondoltam,Bammeg ez a nagy víz megindul,futhatsz,bújhatsz bárhová , eltipor mint a szart.Pedig csak a Földközi tengerről van szó Milyen lehet egy Óceán. Na,azt még nem láttam,de kilesem
voltunk azt hiszem Dányba ott pedig ez volt
ép nem hogy együt ittak a ottani idegen vezetönkel
ott is vadásztak mondák hogy egy óra mulva végeznek és jöhetünk
elmentünk addig egy másik helyre
egy óra után meg mehetünk a pályán és nem volt gond semmi
sajnos ritka dolog tudom
éredkesnek is találtam de jó érzés volt hogy szinte engedéjel csapatunk
Akkó majd 70 évesen rájövöl,hogy nem annak a valaminek,hanem saját magadnak a leküzdése az a küzdés Me átmenegetni valamin az nem olyan nagy cucc kellő gyakorlattal,de amikó má levegő, meg erő sincs,segítség ablakba stb,akkó jön a belső rívás.Egyedül megoldani erő nélkül kifulladva,szinte megdögölve egy két extrém helyzetet,na az a buli.Majd akik ezt átélik egy párszor ,átgondolják azért átértékelve a saját életüket,milyen kis picsa semmit érők vagyunk a természethez képest.(Nem vagyok természetvédő!)
A cross engem már nagyon régóta nem érdekel. Talán soha nem is érdekelt , egyedül az ugrálás ami bejön belőle. Utoljára mikor voltunk Tapolcán, akkor is inkább az enduró pályát preferáltam. Mostanság az enduró ami bejön, de abból is az extrém változata ami nem arról szól hogy húzd a gázt ezerrel a szántófölden ,hanem ami valaminek a leküzdéséról szól.
tudja a tököm, én nekem jóbban tetszene az a verzio ha szépen ellenék egy más mellett
ök néha duroktatnak
én is kijárok motorozni néha különbözö csabdák nélkül
szia voltam kint a erdös pályán
és vadászkba botlotam nem is kevésbe
egy kicsit vártam kérdeztem hogy majd lehet-e menni
össze verödtek és elmentek mondták mehetek
meg is lepödtem hogy nem akkartak meg lincselni meg ilyenek
és kurva jó motorozin a erdös részen bent
látványra se semmi nagyon szép volt a havas redö
és a talaj is fogos volt
mellesleg ki mennyit hizott? 101kg ,
Nagyvonalakban kb ez van itt is....Örülök neki h minden ok veled.Remélem,h eccccccer csak eljutok már oda motorral!
Neked is Boldog Karácsonyt,és Boldog Új Évet,ha addig már nem jelentkeznék.
Ha ugyanazt a képet küldte el ami a hirdetésben is van, hát akkor az kimagasló értelmi képességre vall... de hát vannak még ilyen hülyék
Mindenesetre még az a szerencse hogy a boltban nem ilyen "0/Km -es, új gumi" -kat árulnak.
ha neked nem kell én meg veszem ,