Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Egyik gumis ismerősöm nemrég ajánlott maxxis gumit hátra elég jó áron! még nem hoztam tőle, de jövőre szerintem én is azzal megyek!
Honnan szedted le? Torrent nincs meg? Örülnék neki én is...
Hali emberek . Akarok venni előre hátra új gumit maxxist. Vélemények róla, és hogy hol kapok , mert nem igazán találom a netten. Tudom gugli a barátom de akkor sem megy.
Egész jó, márka is az ami én csak jót tudnék róla.

Boldog Karácsonyt és Kellemes Ünnepeket kicsit megkésve mindenkinek
megvan?
feltölteni nem tudod valahova?
Ma? nem!
Írok mindjárt!
jó reggelt all,

ha valaki tud adni egy ftp-t sacc 4gb erejéig, akkor az ünnepek alatt nézhettek MOTO 2-t!
üdv.

megnézem
Arra az "új" gumira majd én is kíváncsi leszek.
Szia Gery!

Ha egy ilyet elő tudsz ásni még valahonnan, 32-es méretben, jelezz vissza légy szíves.

Fox Racing Airline Pants white/black
küldem neki 1 mailt. Hogy küldjön már képeket az "uj" gumirol.
uuuuuuuuuu ez nagyon hihet de szerintem vicc
mert ha nem akkor jó nagy paraszt
cső,te hivtál?
Háde ez igaz is,nem bírom az olyanokat akik rínak,hogy nincs pénze.A nincs pénz az ott kezdődik amikor már semmije nincs valakinek,és kaját sem tud venni.Nem ott,hogy valamit nem tud újabbra cserélni,mert x píz hiányzik hozzá.
A sok fiatal meg ,majd rájön idővel,hogy nem apa,meg anya szárnyai alatt nehéz az élet,hanem utána.Nekem mindíg megvolt mindenem,de sosem tologattak zsével.Minden szarért nekem kellett megdolgozni.Egy válás,meg minden szar otthagyása után szinte 0-ról kezdtem újra Én is.Nem egyszerű az élet,de nem is bonyolult
megnéztem ezt a vidit, talán ez a legösszefogobb ezekböl a zeitgeist vidikböl...

csak éppen nem sok realitást látok benne a megvalositásra, de mint elképzelés, jövőkép mindenképen jo dolog ,

mindenesetre össze tehetjük a kezünket hogy a világnak erre a fejlett felére születtünk, mindenkinek van mit enni, még több is mint kéne, van háza, otthona, motorja, mobilja ,kutyafaszája, ugyhogy no para.
Boldog Karácsonyt.
ma még nem mondták
Akkor "Karácsonykor is Boldoguljatok "
Békés, boldog karácsonyt kívánok minden fórumozónak..
Boldog Karácsonyt öö sok sarat mindenkinek !
Kilóóóóóóóó
Nekem is van ilyen,a kutyának láncon belógatva Null kilóméteres,sárgacsíkos
Sajnos ilyen világot élünk. Mindenki átakar verni mindenkit.
Csak holnap tudok jönni, vasárnap vidékre utazom.
Sziasztok!
Tegnap este volt ehhez hasonló téma a fórumon: "Ki a nagyobb hülye, avagy ki nézi hülyének a másikat?"
Hát én ezt is ide sorolnám:gumi
Számomra elég elkeserítő hogy egyes emberek így próbálják kihasználni a másikat...