Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Valakinek van tapasztalata a mitas C20, és C21 -es gumikkal kapcsolatban?
szia, engem érdekelne, egy linket tudnál dobni pls?
köszi

Köszi!
Esetleg ha valaki mást az első is érdekli, és nincs meg Rapidshare-re feltoltam...
már megy fel ftp-n. sajnos nem vmi gyors a dolog. türelem. berakom a linket amint kész.
Hali csak érdeklődöm, nem sikerül valahova feltolni? moto2-őt? Rapidshare esetleg, vagy valami ftp?
Hát szerintem ha totálra szétkapod a blokkot akkor talán nem lesz benne víz.
Mit csánlsz te a motorral? Buvárkodsz?
Helló!
DRZ400, vizbeeses utan tiszta habos volt az olaj. Lecsereltem 8x. Toltet bele, 5-10 perc jaratas, olaj leereszt. Azt vettem eszre, hogy ami a blokkbol folyik ki, az vizes-habos, ami meg a vazbol, az sokkal tisztabb olaj.
A 8. toltet utan, jofajta olajjal toltottem fel, de szerintem 20-30 kmen belul cserelem ezt is.
Van valami modszer hogy ne szivjon be vizet? Hol szivja be egyaltalan?
Esetleg ismertek olyan adalékot, ami kipucolja a vizet onnan?
Kösz
Zsír
szewa semmi különös..elvagyunk..endurózunk még ...erdő....motor megvan még patent .....
dolgozás van bár most téli szünet... versenyek is szünetelnek.....motorbiznisz megáll ilyenkor........
pénz is fogy....
úgyhogy nagyjából ennyi is...
zabálom a süteményeket itthon meg legózok a gyerekekkel...
és kint 20 centis hó lett ...egészség még nagyjából megvan ami fontos ...remélem neked is hasonlók...vagy jobbak
lottó 5 azért kéne ...gondolom neked is jól jönne..
majd ütközünk eccer csak ne motorrral...jó legyél

Boldog Karácsonyt Bélám!
Hali zozi.Köszönöm kérdésed,jól vagyok,sajna motor már 1 éves nincs,de most a telet kihúzom e30al aztán nyárra tervbe van valami 250 2t lovacska.Veled mizu? 525exc van még?
szia szpáj...hát veled meg mi a náthás véres vizelet van ? úgy eltűntél ... hogy vagy ? élsz ? mizu?
bakker milyen hóvihar van
Tenk ju . Így már jó is
Próbálkozhatsz Openoffice nevű progival, vagy excel viewer
Szevasztok.Először is Kellemes Ünnepeket mindenkinek!Huuu de rég jártam erre,sajna nincs motor,nem is lesz jó darabig,viszont az egyik cimbim vett egy 88-89 körüli cr250 hondát,és neki KERESEK BLOKKHÁZAT! ha valakinek van,vagy tud egyet ne tartsa magába. gebri90@freemail.hu várom az ajánlatokat.KÖszi
Majd telon fel hívod őket, amugy engem is érdekel, mennyire is tartós.
Miért, én annak nézek ki?
Excel nevű program kellene hozzá amúgy...
Na ezzel sem jutottam előrébb nem vagyok én pc guru...
táblázatkezelő
versenyzőink nem ugráltak az örömtől mikor úgy volt , hogy amaxxis lesz a sponzorunk...azt mondták szar
http://quadracing.hu/?id=kview...
Szerintem itt a legolcsóbb!
Valami buzi fájllal kéne megnyitni a gumikat, de nem tudom
Ha jól tudom amerikai márka!
Én anno tőlük vettem (zöldember ajánlásával).
Most nézem, ezek baromi olcsók :)
De jók is?