én nem tudom hogy wtc kamu volt-e, lehet hogy igen lehet hogy kicsit belenyultak a videokba...
az biztos hogy a nagy gazdag amerika egy egy elég beteg társadalom, a lakosság 80 %-a tulsulyos, nem kicsit.
mindenki 5 literes autokkal jár, mintha sose fogyna el a világ összes benyája, nincs kultura, helyette vannak multiplex giga mozik, város méretű bevesárlo centerekkel, kajában meg csak moslék hamburgert és hasonlokat eszik az egész ország.
ehez képest az érem másik oldala hogy a nagy világ főrendőre Ámerika legnagyobb hitelezője KINA.
ez még 15 évvel ezelött kb a vicc rovatban szerepelt volna, hogy pl. most kapott Amerika Kinátol 500 millio dollár hitelt, energia fejlesztő projektre...
Én is láttam kb. fél éve. Tök egyértelmű: USA rohadtul eladósodott, és már nem bírják az ütemet tartani Kínával, így minden eszközt megfognak ami ki tudja húzni a szarból őket. Ingyen olajjal MO is ellenne. Egyszerűen elterelik a figyelmet mindennel: háború, WTC. New Orleansban meg hagytak meghalni vagy 10e embert...
igy vissza gondolva , a másik ami zavart benne az a sok marha lecsavarozhato cserélhető műanyag elem, olyan helyeken ahol egy kroszz csizma a bűdös életben nem megy tönkre, csicsa-picsa felesleges dolog... szerintem.
anno nálam is szerepelt az esélyes befutok között aztán hamar kiesett a listárol felvettem egyet és fel álltam egy bakon állo motorra, és iszonyat zavaronak éreztem azt a nagy csöcs alaku kiállo műanyag forgo zsanért,
egyszerüen nem tudtam vele bokában rendesen fogni, ez volt az én tapasztalatom.
Ez egy kitűnő, strapabíró csizma, prémium kategória. Felénk a sidik nagyon bírják, az egyik srácnak van ez a típus(a legdrágább) hibátlan évek óta, pedig sokat krosszozik, versenyzik évek óta.
van egy pár beszögelt gumim. 2.75-17, 110/80-14, cr80ason volt jégmotor versenyen használták, szóval jó cucc. aki érdekel szóljon, van adatlapomon hirdetés képpel!
te Imi ez a wtc-s video nagyon lekötött,végignéztem,bakker ha ez igaz akkor én már semmiben nem hiszek többet(mondjuk idáig se nagyon)de ilyet még kitalálni is nehéz lenne
http://www.kepesmotor.hu/kross...
bakker ez a csizma újonnan ennyibe kerül!ha ez még nem elég akkor erre azt írja hogy egyszer volt a lábán!ez újra van talpalva!és hót retek a belépője is!az én 3éves oxtarom különben néz ki!pedig kb kétszer lett lemosva akkor is gőzborotvával,az ilyeneket q...ra nem bírom
ZeitgeistAddendumHUN.mp4
az biztos hogy a nagy gazdag amerika egy egy elég beteg társadalom, a lakosság 80 %-a tulsulyos, nem kicsit.
mindenki 5 literes autokkal jár, mintha sose fogyna el a világ összes benyája, nincs kultura, helyette vannak multiplex giga mozik, város méretű bevesárlo centerekkel, kajában meg csak moslék hamburgert és hasonlokat eszik az egész ország.
ehez képest az érem másik oldala hogy a nagy világ főrendőre Ámerika legnagyobb hitelezője KINA.
ez még 15 évvel ezelött kb a vicc rovatban szerepelt volna, hogy pl. most kapott Amerika Kinátol 500 millio dollár hitelt, energia fejlesztő projektre...
egyszerüen nem tudtam vele bokában rendesen fogni, ez volt az én tapasztalatom.
Jó csizma, az enyém sajnos sz.r :-(
miért kell ilyan kis buzeránsnak lenni
...vagy 20-ért? ? ?
bakker ez a csizma újonnan ennyibe kerül!ha ez még nem elég akkor erre azt írja hogy egyszer volt a lábán!ez újra van talpalva!és hót retek a belépője is!az én 3éves oxtarom különben néz ki!pedig kb kétszer lett lemosva akkor is gőzborotvával,az ilyeneket q...ra nem bírom