Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láctémához:Fáradt olaj finissel keverve.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/KROSSZ KARÁCSONYI ALKATRÉSZ/KIEGÉSZÍTŐ VÁSÁR!
NÉZZ BE, MEGÉRI!
..meg tokozást a láncnak, különben szeplős lesz mindenki
Kösz, akkor nem aggódom túl a dolgot
Fáradt olaj azt kíssz
Klasszikusoktól csak pontosan idézek:
"Viszont a gyűrű nélküli láncot ha egyáltalán nem spréztem, alig bírt kevesebbet, mint a sprézett."
szerintem értelmetlen dolog geci drága láncsrékre költeni a lovét...

vegyél olyat ami nem drága, és akcios, azt annyi, auneres Vass Ákos is szokott adni nagy dobozos srét occson.

különben meg ha jobban bele mélyedünk a témában ,

mire is valo a lánspray.?

befujás után kb tul 5 pocsolyán és 15 percel később már max az oladlán találod meg ahol pont nem számit...
arra valo hogy egy minimálisat, növel a lánc-lánc kerék élettartalmán,
és egy vizes-sáros motorozás motorozás után befujva nem kezd el rozsdálni a lánc,
mert attol a sok kis sárga rozsdátol a kopás begyorsul rendesen.

kb ennyit tud egy láncspré.

nem fogja a láncod élettartalmát meg kétszerezni, hiába fujkálod éjjel nappal, mégegy lánc árát elköltve srépkre.
Akkor mit ajánlasz a láncra?
Tudom hogy drága dolog a motorozás, de azért 4-5000 ft-ot nem fogok kifizetni egy spéci láncsprayért.
Hát gyerekek akkor én ósdi vagyok, mert én ki szoktam főzni. A putoline-nak van direkt erre a célra ilyen cucca, a jól lepucolt láncot beteszed a forró zsírba és akkor az befolyik a görgők alá is. Hát ha valaki azt mondja, hogy ezt tudja egy láncspray is az nagyon téved. Tény, hogy egy kicsit macerás, de 4-5 motorozásonként én eljátszok vele.
persze én is olvastam , hogy anno a 70-80-as években ez volt a modi,

de a mai ürteknikás tapado láncsprék világában, még a gondolat is vicces...

ennyi erővel kiszedhetném az öhlins központi telot hátulrol himba rendszerestöl és beraknák két MZ telot oldalra,
Mi főztük ki faggyúba és fasza, nem is drága.
Igen régi, anno a cz-ken így csinálták de szerintem még mindig jó módszer annak akinek.
index fórumon olvastam -Krosszmotorok (125-250) 2T
láncot fözni... ez a veterán topik vagy mi..
az tényleg jó, acerbis
Köszi!
A 3 éves Acerbis gatyámon egy szakadás sincs, de MXBéla is hasonló jókat mondhat. Vegyél azt.
Vagy ha esetleg van valakinek ötlete, véleménye róla, hogy mik amik jobbak így crossruhában, szívesen fogadom! Foxról nem sok jót hallottam , de ezt csak mondták, passz ... megakarom lepni magamat egy szettel , ktm-hez, de nem tudom, hogy milyenre lenne jó beruházni, (papagájszín )
Üdv! Érdeklődnék, hogy hol lehet venni ilyen szettet? Ebay-hez nem nagyon értek. alpinestar charger punk orange
Ez a 60-70-es években, meg előtte volt divat, öregeink csinálták, JOBB HÍJJÁN. Nem azért főzték ki, mert ez a tuti, hanem mert nem volt más megoldás.
Én meg nem kicsit, úgyhogy nem is vettem többet ilyet
Viszont a gyűrű nélküli láncot ha egyáltalán nem spréztem, alig bírt kevesebbet, mint a sprézett.
Hallottam olyat is hogy faggyúba vagy speciális zsírban érdemes kifőzni a láncot (nem O gyűrűs).
Köszi, ezt egy kicsit drágának tartom
Ipone Sand. Direkt homokra van, nekem volt. Jó cucc, nem ragad bele a homok, csak éppen sokszor kell fújni vele, és 3790.- a 750ml...
Valaki tud ajánlani valami jóféle láncsprayt?
Mert amit most használok (MOL) az összeszedi pillanatok alatt a homokot.