Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ráültél és idegen kezest játszol!ráülsz,elzsibbad,kivered
nekem a jóbb kezem zsibad
vajon miért
már kezd szállingózni.
Úgy legyen
ez vicc
Nekem most egy év után kezd elmúlni a zsibbadás 3 láb ujjamból , napról napra jobb.
oooooo ne aggodj lesz ugy 10-13 cm
Kérdezd meg Misiéket hogy berúgtam Komlón a dirt parkban. Aztán felkeltem, és felmentem az sx pályára motorozni, nagyon bátor voltam
Jövő héten talán már lesz fűtés a boltban

Mondjuk jó lenne ha esne ma éccaka még némi havacska, akkor holnap könnyebben rávenném magam a kimozdulásra...
75mm Titán csavar van a bokámban maradhat benn, de a bokám fölfelé nagyon keveset mozog.Abban reménykedem ha kivennék javulna a mozgástartománya.Többek között ezt is jó lenne ha megmondaná egy hozzáértő,mert ha nem javulna a mozgás akkor maradhatnak a csavarok mert egyébként nem zavarnak!Bár ha jobban meggondolom 8 hónapja nem érzem a lábujjaimat,és mozgatni is alig tudom őket!
Te írtad ... Nem én:hu bazzz,egyszer a kiskörei víztározót körbe motoroztam mereven
kérdezd meg Faisstot vagy Kemét hogy berugtam tavaly Nyáregyházán!
jujjjjjjjj te ilyeneket is tudsz még nem is mesélted ezt a szorit
na gondoltam hogy te erre fogsz gondolni
combcsont töréssel és egy elszakadt comb artériával,amit nem vettek észre egy napig.és ez lett a vége
király ötlet,mehet a buli!
Álló cerkával motoroztál?
benne vagyok
nem lehetne a erdönél legalább körözgetnék is ,
lasan oda is berendeszkedhetünk
hu bazzz,egyszer a kiskörei víztározót körbe motoroztam mereven!soha többet nem ülök motorra piásan,balra húzott folyamatosan és 50-el telibevágtam egy álló autót a gáton,stb
Szilveszter előtt Ferihegyre kimehetnénk egyet bográcsozni nem?
na ez gyorsan ment
menyiért ment ?
hát van ez a hét
aztán karácsony
és szilveszter bár bitos nagy poén berugva papir dudával motorozni
Károly van egy rossz hírem,holnap jönnek az sm szettért
Hétvégén valamikor csak rászánom már magam...bár a héten fáztam már eleget...