Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

138 km nekem
Sziasztok, ha van köztetek olyan őrült, aki ilyen időben is szeret motorozni, az megteheti vasárnap mórahalmon, rajt 11 órakor, több rövidebb futam a hideg miatt, tea , fbor, és 10 cm hóval boritott pálya, mindenféle akadályokkal, jó tásasággal vár mindenkit. üdv.
Gold freen hanyagolvaaaa?mert? Profi kell abból , nem gagyi
CR 125 R5 höz kellene, de a tapasztalataitok alapján a Gold Frent hanyagolom. A Braking tetszene, de abból csak karbon felfogatásút találtam és félek, hogy az sérülékeny.

Köszi mindenkinek a válaszokat!
na hova keveredtem a ronist megba...
Ez valami fiatal versenyzö lehet mert még csak 50-szer toszott
az titok
Nem. csak kíváncsi vagyok ki ez az emberke. Nem láttam még itt.
cső,szar napod volt?
Te meg ki a bánat vagy? Adatlapod üres. Legalább tudjuk ki kicsoda.. mármint ha kitöltenéd...
téged Ronis zavarna
szevasztok
az kit zavarna engem nem
az a titok hogy kipufot csak savállo szegeccsel szegecselűnk, és nincs zörgö szegecs fej...

nincs mit 5 ezer...

ha kell számla akkor plussz áfa.
nemfog nekem majd a szegecs feje gargalizálni a dobban?
emlegetett szamár
Gyönyörű Ronis hozott nekem nyáron olyan polírgépet cumókkal,hogy minden,összes "bolti szart"felbasztam a padlásra
mért nem furod le a táblát, ,polirozás után meg vissza popszegecseled...
hali,ma poliroztam a kiput,nagyon szar lett?még nincs teljesen kész
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
ENDURO/KROSSZ ALKATRÉSZEK!
KARÁCSONYI AKCIÓ NÉZZ BE, MEGÉRI!
HONDA CR 125-250 ALKATRÉSZEK ÉS EGYÉB TÍPUSOKHOZ IS!
amugy még annyi, hogy Sibiu, Nagyszeben-nek csak annyi köze van a versenyhez hogy ott van a városi prolog, onnan indul első nap a rajt, meg uccso nap a cél is ott van ,

a fő központ Rasinari, ez Sibiul alatt van az erdő mélyén, egy csoda szép falu, tele hotelokal panziokal, és onnan megy minden nap a verseny más -más irányba, de van hogy lemegy 180 km-ert a rengetegen keresztűl Petrozsény-be és másnap onnan indul tovább valamerre...
a nyomvonal titkos, a nemnormális Fernandez jelőli ki, meg egy két helyi a környéket jol ismerő első osztályos menő,
írtam vissza, de kérdezhetsz itt is vagy a Motocross fórumban, akár az YZ/YZF-ben is
Március 10-13 Között Motorkiállítás Rómában! Információ, szállásfoglalás: simpatia@index.hu
http://www.motodays.it/
én járok oda, természetesen megyek jövőre is.

olyan hogy belépő meg jegy nincs , az első nap van egy városi prolog , az a farönkös épitett játék, kurva sok emberrel lofaszt nem látsz belőle,
de előzö nap este mikor az épitésnek vége rá lehet menni kiprobálni.
utána jön négy nap hárd enduro gps-el a rengetegbe, full hárd nyomvonalon ami titkos.
annyi hogy minden napra vannak megadva nézői chek pontok ahová el lehet jutni kocsival, és ott lehet nézelödni fényképezni,
ezek minden évben szinte ugyan azok kis keveréssel, Kambodzsa, Blue River, amin a libikoka van ,Bear Bar ,stb.

a lényeg ha nem viszel motort szinte lofaszt nem látsz , nem élsz meg belőle, mivel a legkomolyabb részek a dzsungel mélyén vannak...

mire vagy még kiváncs.?
jó,csak pl az Fz1re amivel példálóztam a gyári darabja 120E.Lucas megvolt a kettő annyiért.A Gold Fren meg bőven 100 alatt volt,tehát itt is érvényesül,hogy olcsó húsnak...
amugy milyen motorra kellene.?

szerintem tárcsábol, és betétböl föleg előre csak a legjobb minőséget ...