Jaja, mikor visszatoltak, átraktak az ágyra, ugye onnantól kezdve kellene nyugton feküdni 3 vagy4 órát... De már nagyon hívott a természet, nem volt szimpatikus a kacsa ... "Enyhén" fájt is a fejem utána!
Üres ugrató második dombjának tetejére érkeztem, motorostól telitalppal... Mindkét bokám eltörött. Ahogy a felvételedet néztem az törött nekem is... Kiszedésnél gerincérzéstelenítés volt, de 3 óra múlva saját lábamon mentem wc-re
Azóta endúrózgatok, nem megyek annyit krosszpályán, bár amikor igen, nem nagyon éreztem semmi különöset.
Azért szedettem, (mondom: ne törjön, de sosem lehet tudni ) ki ha baj van ugye egy kilyuggatott csontról nem biztos hogy 1 db. törik (mint először) hanem több... azóta meg talán benőttek a likak
Hogy jött össze a hét csavar,és mennyire fájt a csavar kiszedése?Nekem az ugrócsontom tört el,járni tudok rendesen,futni én is csak pingvin üzemmódban!Mennyire bírja a lábad a motorozást,ugratóknál nincs gond?
legalább cserébe beveted a környéket csavarokkal.
Ment egy email, ruházattal kapcsolatban.
Köszönöm.
Azóta endúrózgatok, nem megyek annyit krosszpályán, bár amikor igen, nem nagyon éreztem semmi különöset.
Azért szedettem, (mondom: ne törjön, de sosem lehet tudni ) ki ha baj van ugye egy kilyuggatott csontról nem biztos hogy 1 db. törik (mint először) hanem több... azóta meg talán benőttek a likak
Kornél-ról mit lehet hallani mostanában?
Versenyzik már azzal az RMZ-vel?
Ja meg két lemez is van.