Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eddig egyetlen egyet hagytam el a hátsó gumiból...
de vigyázz hogy jobban ne huzd a gázt, mert estére hiányozni fog majdnem az összes csavar.,

legalább cserébe beveted a környéket csavarokkal.
Gery!

Ment egy email, ruházattal kapcsolatban.

Köszönöm.
Atyaég. (százalékban több a csavar, mint a csont... )
Jaja, mikor visszatoltak, átraktak az ágyra, ugye onnantól kezdve kellene nyugton feküdni 3 vagy4 órát... De már nagyon hívott a természet, nem volt szimpatikus a kacsa ... "Enyhén" fájt is a fejem utána!
3 óra múlva saját lábon mentél ki? Én még 10óra múlva sem éreztem deréktól lefele semmit.. Még jó hogy bekészítettem a kacsát tudtom nélkül tele lett
Üres ugrató második dombjának tetejére érkeztem, motorostól telitalppal... Mindkét bokám eltörött. Ahogy a felvételedet néztem az törött nekem is... Kiszedésnél gerincérzéstelenítés volt, de 3 óra múlva saját lábamon mentem wc-re
Azóta endúrózgatok, nem megyek annyit krosszpályán, bár amikor igen, nem nagyon éreztem semmi különöset.
Azért szedettem, (mondom: ne törjön, de sosem lehet tudni ) ki ha baj van ugye egy kilyuggatott csontról nem biztos hogy 1 db. törik (mint először) hanem több... azóta meg talán benőttek a likak
Sziasztok!
Kornél-ról mit lehet hallani mostanában?
Versenyzik már azzal az RMZ-vel?
Csak meg ne rozsdásodj
Amit találtak az berakták.
Ja meg két lemez is van.
Baszki, belédtekerték az egész Fabory-t?!?
Sajnos nekem 25 csavar van a jobb bokámban/lábamban.
http://mxonline.hu/james_stewart_visszatalal_a_motorozashoz
Hogy jött össze a hét csavar,és mennyire fájt a csavar kiszedése?Nekem az ugrócsontom tört el,járni tudok rendesen,futni én is csak pingvin üzemmódban!Mennyire bírja a lábad a motorozást,ugratóknál nincs gond?
Na jó a választ nem győzök ki várni indulok!
babetta,stb
Milyen motorok vannak?
De,majd még készítgetek is
Akkor készitsd őket!
Patent!
Pízt nem adok,mindent vihetsz,csak vigyed a sárkányt
Akkor viszem! pakold össze őket, piizt tegyél még hozományba (csak,hogy +tudjam tankolni a motrikat) 1 óra múlva ott vagyok értük
Nem,de az anyját is viheti akinek kell karácsonyra ingyééé Sőt motorokat is adok velük
Míg nem látom Én se tudom. Lesz valami,de nem össze fele rakom-hanem szét fele szedem majd Aszongyák haladni kell a korral,negyven meg má elmúltam