Nem is tudom, szívesen beszélgetnék vele akkor is...
Szar a helyzet, mindenhol, legalább kidühöngeném magam, aztán ha tettlegességig fajulna a dolog ám legyen...
Én itt lakok az erdőtől kb 1km-re.Ha kevés az idő,akkor ide szoktunk kijárni karistolni! Teherkocsival szemetet kihordó cigókat már láttam,de természetvédőt még sosem. Egyszer integettek egy zöld terepjáróból,de barátságosan visszaintegettem neki,aztán elhajtottam a csába!
Furcsa hogy az ilyen faszkalapok sehol sem voltak,mikor az audi gyár eldózerolte a fél erdőt! Az egész erdőt tele baszták még az oroszok idején olajos hordókkal,akkumulátorokkal (hegyekbe állnak) meg minden szeméttel. Az nem zavart senkit,bezzeg mikor rendeztek egy EC futamot,mindjárt jöttek a háborgók!
Egyszer volt itt is ilyen egyeztetés,és a természetvédő gyerek azt óbégatta,hogy kitiporjuk az árvalányhajat. A haverom megkérdezte tőle,hogy tudja-e hogy hogyan néz ki az árvalányhaj? Az mondta neki hogy persze hogy tudja,de miért kérdezi! Erre a cimbora,hogy csak azért,mert négyünk közül egyedül csak te tipródsz rajta! Nagyon nagy égés volt csóri fasznak!
egy ilyen elfogult szük látokörü barmot ugyse tudsz semmiröl meg győzni.
még ha agyon vered se,
bár ha ha elviszed a devecseri zagytározoba egy szabadtéri fürdésre, esetleg mélytűdös belégzés a péti nitrogénművek gyárkéményébe, talán átalakitaná a világ nézetét, vagy se...
a hozzászolok közé megint betalált egy okos város lako műzöld, akinek már az is baj hogy valaki a saját terűletén tanyáján távol mindentöl rendez egy ilyen baráti rendezvényt...
ahogy taki irta az ekkora állszent ostobaságon azért még néha meg tudok lepődni én is.
alive dercsi. van egy vatta uj, télleg uj nofear cross mezem, egyszer nem volt rajtam, tavaly karira kaptam, de mivel nincs vagy így nem akarom pizsamának használni. eladom. 13ezer volt, 6000-es irányáron eladó. :) érd mailban :)
Esetleg SixSixOne Defender 2.5 páncél nem kell valakinek? Esztétikailag nem olyan pusztulatosan fostos, inkább közepesen ergya. De a funkcióját erősen jól ellátja még.
Szar a helyzet, mindenhol, legalább kidühöngeném magam, aztán ha tettlegességig fajulna a dolog ám legyen...
ezért műzöldek, egy vicc az egész..
mekkora dagonya volt, nem is egy, ráadásul nem volt benne egy legalább 50 méter pihentető végig tiszta huplis ugrálos, meg rampli volt, dejo volt.
Frankó kis futam volt
Mindig lesznek "barát"aink
Egyszer volt itt is ilyen egyeztetés,és a természetvédő gyerek azt óbégatta,hogy kitiporjuk az árvalányhajat. A haverom megkérdezte tőle,hogy tudja-e hogy hogyan néz ki az árvalányhaj? Az mondta neki hogy persze hogy tudja,de miért kérdezi! Erre a cimbora,hogy csak azért,mert négyünk közül egyedül csak te tipródsz rajta! Nagyon nagy égés volt csóri fasznak!
egy ilyen elfogult szük látokörü barmot ugyse tudsz semmiröl meg győzni.
még ha agyon vered se,
bár ha ha elviszed a devecseri zagytározoba egy szabadtéri fürdésre, esetleg mélytűdös belégzés a péti nitrogénművek gyárkéményébe, talán átalakitaná a világ nézetét, vagy se...
ahogy taki irta az ekkora állszent ostobaságon azért még néha meg tudok lepődni én is.
Keresek Kx250 1996 utánit lehet perselyezett, megragadt mindegy max 200e
bevállalós
Kikiálltási hiperdiszkont ára: 10eFt