Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te mikor oldalazol erre felénk
már lasan annyit udvarlok nekd mint egy jó csajnak
hogy sikerült ezt beszedned ?
Na olyanok rólam is készülhetnének már végre...
ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot lehet,hogy tudok segitteni.én is átt éltem már sok mindent,6csavar +lemez 172cm varrat, a ball lábamban minusz egy peroneus izom.sajnos van tapasztalatom,de azért motorozok még mindig.
jogos 5 pont
szeva holnap lehet ránézek a zombigépre
állhacc is rajta
ja az jól jönne
olyan fotók mindha nagyon tudnék motorozni
nem fizette ki a gipszkartonost!
Helló!

Balos térdgépet keresnék.
06-70-941-29-07
Max kocsival kimegyek fotózgatni. Motorra biztos nem ülök
Végül is panaszra nincs okom a lábam jól működik, nagyon az időjárás változást sem veszem észre, csak a térdem igen ami szar lett. Motorozás közben sem szokott gond lenni, és a balesetem után kb 40 nap múlva már tudtam újra motorozni, igaz csak lájtosan de ment . A másik térdemben is volt 3 csavar, de azokat kb 2 év után kikapták. Az is jó azóta . Több törést nem tervezek
áááá
bakker.Erre nem is gondoltam hogy a jó térdedet is kiteszik egy traumának úgy hogy az nem sérült.
És megbízol a dokidban?ha nem kérj véleményt egy másiktól.
Egyik haverom ausztriában kapott velőszeget a combcsontjába és pl azt is kivették.
az is olyan eljárás volt mint a Tiéd-alul is úgy volt csavarozva.
majd bemelegedne a erdöbe
de csak vicceltem naaaaa
én mindenesetre szeretnék ki menni ha idöm engedi
Szerinted engem nem zavar hogy bent van? A térdemnek a baleset következtében semmi baja nem lett, de a dokik szarrá vágták és ott küldték be a velőüregszeget. Azóta fáj a térdem és kurva érzékeny lett. Nem tudok senki elé letérdelni...
azért egy velőűrszegzés más mint egy-két bokacsontcsavar

-Ha összeforrt,vetesd ki.Ki rakta be?ase mondta,hogy mivan?
mocsok lehet
elég volt múlthéten kimenni . Az is bőven elég volt . A motornak sem tesz jól a hideg.
És miért akarod kivetetni a csavarokat? Nekem kicsit több van bent, de az én dokim sem akarja kivenni
Hazai pálya,egy olyan ugratón történt aminek a külső fele hosszabb volt kb 2méterrel mint a belső.Nagyon gödrös volt a pálya,külső ívről bepattogtam a belsőre,és túlugrottam mint állat!Nem estem el de a lábam akkora ütést kapott hogy ez lett a vége!Az ugratót rengetegszer megugrottam minden gond nélkül évekig, de elég volt egyszer hibáznom hogy lenullázza a jobb bokám!
kakukktol kaptam szöges gumit
lehet felszerelem milyen érzés vele hajtani
nincs mit, szerintem pont erről kell hogy szoljon egy ilyen forum, hogy segitünk egymásnak, ennyi.
puding
majd akkor szolok a kedves feleségednek
hogy nyisa rád a ajtot ablakot hátha meg jön a kedved
Akkor ha úgy van időd - mert Én most kib@szottul rá érek