ha gondolod vedd fel velem a kapcsolatot lehet,hogy tudok segitteni.én is átt éltem már sok mindent,6csavar +lemez 172cm varrat, a ball lábamban minusz egy peroneus izom.sajnos van tapasztalatom,de azért motorozok még mindig.
Végül is panaszra nincs okom a lábam jól működik, nagyon az időjárás változást sem veszem észre, csak a térdem igen ami szar lett. Motorozás közben sem szokott gond lenni, és a balesetem után kb 40 nap múlva már tudtam újra motorozni, igaz csak lájtosan de ment . A másik térdemben is volt 3 csavar, de azokat kb 2 év után kikapták. Az is jó azóta . Több törést nem tervezek
áááá
bakker.Erre nem is gondoltam hogy a jó térdedet is kiteszik egy traumának úgy hogy az nem sérült.
És megbízol a dokidban?ha nem kérj véleményt egy másiktól.
Egyik haverom ausztriában kapott velőszeget a combcsontjába és pl azt is kivették.
az is olyan eljárás volt mint a Tiéd-alul is úgy volt csavarozva.
Szerinted engem nem zavar hogy bent van? A térdemnek a baleset következtében semmi baja nem lett, de a dokik szarrá vágták és ott küldték be a velőüregszeget. Azóta fáj a térdem és kurva érzékeny lett. Nem tudok senki elé letérdelni...
Hazai pálya,egy olyan ugratón történt aminek a külső fele hosszabb volt kb 2méterrel mint a belső.Nagyon gödrös volt a pálya,külső ívről bepattogtam a belsőre,és túlugrottam mint állat!Nem estem el de a lábam akkora ütést kapott hogy ez lett a vége!Az ugratót rengetegszer megugrottam minden gond nélkül évekig, de elég volt egyszer hibáznom hogy lenullázza a jobb bokám!
már lasan annyit udvarlok nekd mint egy jó csajnak