Hali!Szeretnék jövőre kijutni a Redbull Romaniacs-ra,és szeretnék infókat szedni,oly emberektől kik már voltak kint.Szebenben hol van,mennyi a jegy ár,stb..
Mielőtt valaki leoltana,igen,már szétkutakodtam a neten,de bakker!NULL INFO A ROMÁN OLDALON EZEKRŐL! Köszi a válaszokat!
nekem is volt a gizgazon, itt van a szomszédban a motocomplett ,ismerem a srácokat gyerekkorom ota, elmentem megvettem ..
két motorozás után ami mondjuk pont ilyen agressziv minél rövidebb féktáv gyakorlása volt, ismert terepen köridőre, szoval elszineződőtt kékre és meggőrbűlt puposra, ugy hogy feszült, űtött a tárcsa..
levettem és ugy meg volt vetemedve mint atom, megfogtam a szélét, és a közepét megnyomva át lehetett ugrasztani a másik irányba és ugy maradt, puposan nem tudom mennyire volt érthető.. ,
vissza vittem és mivel ismerem őket ezer éve szo nélkűl vissza adták az árát, utána vettem gyárit az hibátlan, igen jo minőség.
egyik haverom járta meg egy pár gold fren tárcsával,igaz utcai motoron(FZ1).kb 100 km alatt szemmel látható és tapintható karcolások foltak rajta,és ez alatt,mondom 100km megevett 2 garnitúra fékbetétet.Az egyik gyári volt még (yamaha) a másik gold fren.
Okát nem tudták,valamennyi pénzt visszakapott,de így is elég rosszul járt.Lucast vett rá végül,ami több,de így is feleannyi a gyárinak és ez köszöni jól van.
első féktárcsa ügyben kérnék segítséget: most egy fix 260-as (nem úszó) Gold Fren tárcsa van fent, nem egyenletesen kopott és 20 óra alatt megevett egy Lucas fékbetét garnitúrát. Nem szorul a féknyereg. A tárcsa nem tudom mennyit ment, az előző tulaj tette a motorra, minden esetre bemaródások vannak rajta, válla van, így csereérett.
Volt gondotok a Gold Fren tárcsával? (rövid élettartam, egyenetlen kopás, stb.)
Képbe került még úszó Braking tárcsa is, de annak karbon a felfogatása és félek, hogy sérülékenyebb. Használtatok már ilyet?
Én lehet, hogy tudok egy cápa SR-t. Gyanús, hogy tuning henger van benne, illetve az is, hogy egy áráért kettőt ad a srác, egyet bontottan mellé alkatrésznek.
Sziasztok !
Van 1 Eladó XL-es AGV Cross Bukóm ! Sárga fekete ( de küldök képet is ha érdekell ) A sisak alig használt karcmentes !
+ ajándék szemüveg ! Ha érdekell Írj ár : 20 000 Ft
mategabor9@freemail.hu
érd : 06 20 979 28 15 ( csak délután)
Mielőtt valaki leoltana,igen,már szétkutakodtam a neten,de bakker!NULL INFO A ROMÁN OLDALON EZEKRŐL! Köszi a válaszokat!
nekem is volt a gizgazon, itt van a szomszédban a motocomplett ,ismerem a srácokat gyerekkorom ota, elmentem megvettem ..
két motorozás után ami mondjuk pont ilyen agressziv minél rövidebb féktáv gyakorlása volt, ismert terepen köridőre, szoval elszineződőtt kékre és meggőrbűlt puposra, ugy hogy feszült, űtött a tárcsa..
levettem és ugy meg volt vetemedve mint atom, megfogtam a szélét, és a közepét megnyomva át lehetett ugrasztani a másik irányba és ugy maradt, puposan nem tudom mennyire volt érthető.. ,
vissza vittem és mivel ismerem őket ezer éve szo nélkűl vissza adták az árát, utána vettem gyárit az hibátlan, igen jo minőség.
Okát nem tudták,valamennyi pénzt visszakapott,de így is elég rosszul járt.Lucast vett rá végül,ami több,de így is feleannyi a gyárinak és ez köszöni jól van.
első féktárcsa ügyben kérnék segítséget: most egy fix 260-as (nem úszó) Gold Fren tárcsa van fent, nem egyenletesen kopott és 20 óra alatt megevett egy Lucas fékbetét garnitúrát. Nem szorul a féknyereg. A tárcsa nem tudom mennyit ment, az előző tulaj tette a motorra, minden esetre bemaródások vannak rajta, válla van, így csereérett.
Volt gondotok a Gold Fren tárcsával? (rövid élettartam, egyenetlen kopás, stb.)
Képbe került még úszó Braking tárcsa is, de annak karbon a felfogatása és félek, hogy sérülékenyebb. Használtatok már ilyet?
Köszi!
fontos hogy léghűtéses fekvő hengeres legyen mint a minarelli blokkos Yamaha jog, Aprilia ilyesmi...
A Kakuknak vanegy eladó simson blokkos RIGA 12 ,az nem lesz jó ,alkalmiba odaadná .
légyszi kérdezd meg, occson kell, ugyis neki fut a nagy flexnek..
ez a robogo most másra kéne, szuper titkos...
kérdezz
Utánakérdezhetek...
Van 1 Eladó XL-es AGV Cross Bukóm ! Sárga fekete ( de küldök képet is ha érdekell ) A sisak alig használt karcmentes !
+ ajándék szemüveg ! Ha érdekell Írj ár : 20 000 Ft
mategabor9@freemail.hu
érd : 06 20 979 28 15 ( csak délután)
ha törött hiányos az nem baj, de a motor menjen, és lehetőleg ne egy őskövűlet legyen, normál telos elől tárcsás, esetleg.
nem lenne baj ha YAMAHA , vagy a yami blokkos Aprillia lenne...
árakat még nemtudok....ha valami érdekes valakinek, írjon mailt.