Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előző télen is ezekkel mentem, a célnak teljesen megfelelnek.
Ha nagyon muszáj, még aszfalton is lehet velük menni...
Az.
continental? mármint a gumi.
és fognak?vélemény?
de van.

Answer M-es.
3500.-
Hatlapfejű, önmetsző lemezcsavar, asszem 4x13-asok...
hali,ezek most milyen csavarok?dobnál fel róla közelebbit ha megkérlek,meg pár infót mi hogy merre mennyi stb.köszi
azt elhiszem, én tuti nem vágnék ilyenbe, a hideg ősi ellenségem
lakiteleken is úgy öltözködtem, hogy egy 20méteres hosszabbítóval beraktam a hősugűrzót a kocsiba,aztán befűtött vagy 30 fokra
Hát az orrom az konkrétan lefagyott...de amúgy nem volt olyan rossz
igazi túlélőtúra lehetett
No, elindultam Ferihegyre...már itt felénk is jópárszor majdnem felhemperedtem a hótakaró alatt sunyin megbújó keréknyomokban, de aztán a régi 5-ös meg az M5 között (ahol ugye gőzerővel építik az új M0-st meg a hozzá tartozó felhíjtókat, bekötőutakat - nem fényképeztem le, de ebben az időben is dolgoztak a markolók, hordták a földet a dömperek) olyan belvizekbe futottam, hogy egyedül nem mertem belevágni az átkelésbe...próbáltam kerülni, de végül egy mélyszántás szélében csak sikerült beleszakadnom egy jó mély, befagyott tetejű dagonyába, ahonnan 10 perces küzdés árán sikerült csak kiszabadítanom a patkányt, úgyhogy ezen a ponton inkább visszafordultam...
Hja, hogy ja. Nekem nem volt szerencsém, az apróból nem találtam megfelelő csimmát (végül a Louisból rendeltem ócsón, a célra jó lesz.)
Hali!

Nincs valami jó cross kesztyűd jó áron... M es méret sztem elég is lenne!

Köszi
Nekem is van két szép csavarom , a medence csontom kellet hozzá fúrni a csigolyámhoz, de ezt se kell kivenni.. csak ha begyullad vagy ilyesmi.
szerintem ott a bokánál azt kell megnézni melyik csontban van és hogy.. ha nem attól van beszűkülve a mozgástartomány, akkor egy kis gyógytorna aztán gyí nem biztos hogy jó azt zargatni
Nekem 7 darab csavar volt a 2 bokámban... egy fél évre rá még úgy szaladtam mint vmi pingvin... Én kiszedettem, mivel motorozásról nem mondtam le inkább forrjon be a lik, akkor ha baj van talán kevesebb darabra törik...elvégre gyengítve van... (bár ne legyen semmi baj!).
De hogy lekopogjam: kop-kop kb 1 év után csak ha nagyon feszítve volt fájogatott, viszont az időváltozást nem érzem. Azóta elvan.
Korbács, bőr szerkó, csúnya bünti lesz belőle.
szerited mi fog heverni a karácsonyfa alatt, ha kiderül a páncél biznisz?... MI
Fúú! Marha nagy mázlid van! Postával együtt?
Innen az apróból!
Hol rendelted a csizmát?
Eddig jól vizsgázott
és ez nem ázik be?
na ép azétr nem kell egyböl verekedni
Cseréli a fene, megvan a Gaerne SG12 is, de az bokánál beázik, télire vettem a Tech3-at csak.
reméltem is .