Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem érdekel valakit egy új 100/90-19 Mitas C12-es , megmaradt és a jelenlegi motoromra jobb lenne a 110-es. Most a téli időkre ideális lehet, mert közép keménytől puha talajra írják. Irányára 8000, pécsi vagy pesti átvétel megoldható.
Mi 100W-osból csináltuk, szerintem teljesen jó lett.
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
fékbetétek,fékcsövek,kézvédők
,kormányok,gumik és egyéb kiegészítők itt! nézz be, megéri!
Nekem van rendes gumivágóm!
Még a KTM-es szponzoromtól kaptam...de azért a tökéletes gumivágáshoz kellene egy kis rutin is!
A pákánál gondolom nem baj, ha van egy kis teljesítmény is. 100-130W elég lehet, vagy bádogos hegesztőpáka kell?
A pákás nem gyors van évek óta,tán vagy 4 el is prusztult olyan lasnyú vele normálisra vágni,a bele meg elég.Látványvágás szart sem ér.Jó munkához idő kell,a szarhoz meg mégtöbb 5 új tapétavágóval is lelehet nyomni egy gumit
Én nem rohanok sehova, inkább csinálom 2 perccel tovább minthogy utána mehessek a sebészetre visszavarratni a fél karomat...meg nekem amúgy is sokkal tovább tart előcibálni a motort meg a hozzávaló készségeket, mint az egész művelet...szóval ha nagyon sietnem kellene, akkor leginkább hagynám a faszba az egészet...
valoszinű nem elég vastag a laposvas, mivel a középső a távtarto, és ha vékony akkor el fogja törni a pengét ahogy huzod.

a laposvasnak olyan vastagnak kell lenni hogy ne törjön el a penge meghuzáskor.

Dani neked meg majd ha lessz időm csinálok egy install videot hogy lásd milyen gyorsban megvágom a gumit, már pár éve ezzel csináljuk, és működik

aztán rendezűnk egy gumi vágo versenyt ki vágja meg hamarabb, a forrasztopákás holmi, vagy a pengés... a győztes elnyeri a másik motorját...

á mindegy, ugysem tudom eladni azt a fekete patkánymotort...
ebben mi az olcso..?
ktm kerékszettt eladó nagyon olcson!

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Egyrészt nekem is állandóan eltört a penge, másrészt addig tudtam vele bevágni a gumit amíg a laposvasból kilógott a penge, onnantól megszorult az egész lófasz és örültem ha a kezem nem basztam szét, nemhogy még a gumit is elvágjam...
2: ezzel is lehet oldalról vágni, vagy ha felülről vágsz, akkor elölről lecsapni a letolt darabot.

3. pengéssel elképzelni nem tudom hogy tudsz vágni, mielőtt sevivel megcsináltuk volna a villanyos cuccot én kipróbáltam azt is, de egyszer nem sikerült a kezemen kívül mást elvágnom vele...
ronis! Körülbelül 1-1,5 hónapja volt téma a gumivágó amit ajánlottál. valamien oknál fogva nekem nem működik a dolog, pedig úgy csináltam ahogy az általad linkelt képen láttam. (máramennyire láttam) Mindig kettétörik a penge mikor megszorítom a csavarokat, pedig bizony isten hogy nem téptem rá a csavarra... Esetleg tudnál még egy képet küldeni a vágóról amin más szögből látszik a penge, mert szerintem valamit csak nem úgy csináltam ahogy azt kellet volna.
Ilyen "műszer" nekem is jólenne Már a tervek megvannak csak kivitelezni kellene.
az a bajom ezzel a cuccal szakmailag...

1. árammal megy, és az meg nem mindig van macerás stb, pl románia másnapi motorozás elötti gumi restaurácio...és hasonlo szituk.

2. mivel ezzel fentről vágsz lefelé, és alul csinálsz vele egy előre tolo mozdulatot, hogy amit levágsz le is essen, olyankor rágömbölyitessz megint a fellépő élre... és ez nem jo..

3. ezért vágom oldalrol már évek ota és pengéssel.
én is szívesen mennék másnak segíteni versenyeken! most is mondtam Csabi#76-nak is hogyha esetleg kellene egy srác akkor csak vagy ha bárkinek kell,csak visítsanak! és ezután is lemennék,már ha én nem állhatok rajthoz,akkor legalább segítőként legyek ott
http://video.xfree.hu/?n=illat...|490d8b3f932c9356d3ae7b5e8eec14fd

késcsabai teremcross mikor lesz?
Nekem volt ilyen Sőt a fiamat,meg én toltam be,ezután a jányom jön
Fateromat nem is láttam 12-13 éve
Van más, aki segítene, de nem versenyzek, inkább én segítek, ha tudok. Mint most, #72
nem is rosszindulatból mondtam,hanem amiért te is mondod! én is örülnék neki ha apám tolná be a motorom a depoba,ő készítené elő a gumit edzére, és a többi! nem pedig bolondnak néz, ha 3fokban elmegyek motorozni
Monoron láttam egy edzésen, hogy az öreg ezzel rakta rendbe Janika gumiját, megkérdeztem, azt mondták, hogy ez olcsó, lassú, de megfelelő.
Hát, "elő adják magukat", ezt nem mondanám. Nem a közönség szórakoztatására csinálták, az öreg tud azért 1-2 trükköt, érdemes rá odafigyelni.
tán ilyennel vágták tc-n a salak gumit? mert ők am is elő szokták adni magukat! smirglizték a gumit az amerikai döntőben tavaly is!
ÓÓÓ de ez überNASA fejlesztésű forrassztó-páka hevítésű pengés lesz ám. Mrár mindene megvan csak a mesterre kell várni kicsit. Mondjuk amennyit motorozok mostanában...
Öreg Borka meg:
talán a TESCO-ból