Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét!
Milyen volt Taksony?
Honan tudod hogyb endurozásra használja?
Csak ugrattalak. Vasárnap jöttök akkor Nyíregyre a Kornéllal? Hozzatok korhelylevest, tartok a szombat estétől
Sose volt lelakva .
Láttam én is, endurozni használja, azt meg bírni fogja az a lelakott romhalmaz
Estét! Képzeljétek megtaláltam a motoromat ,itt az egyik regisztrált gyerek vette meg Green Team nak hivjék Jó volt látni újra mégha fénképen is ,megdobbant picit a szivem Remélem ez nem olyak köcsög mint akinek eladtam.
Az edzés közvetlenebb barátságosabb, tudsz beszélgetni akivel akarsz, megnézheted a motorokat. Nem feszült senki.

Szerintem.
Ez azt jelenti, hogy 13 órától csak a lézengés van?

Gépátvétel egy ilyen helyszínen mit takar? Nézők mennyire kerülnek a motorok látóterébe? (úgy értem, hogy meg lehet nézni közelről is a motorokat?)
Lehet, hogy csak délelőtt tudnék menni, de így is 200km, mi a tapasztalat az edézesek vannak annyira látványosak, hogy csak azért leutazzak?
már leadtam. de mail ment
Gery! Rendeléseket leadtad már, vagy lehetne még bővíteni? (lehet kéne pár apróság)
Szegény srác beképzeli magának hogy nem tud mocizni
Pedig ilyet senki nem írt....

http://www.sportmotor.hu/motor...
pont most nézem, mit tudnék intézni az ügyben...
Én levelem odaért?
jaa értem akkor a pulykáknak annyi volt

hát szeretném mihamarább tudni ,hogy tudjuk e intézni,mert akkor más vonalon kell elinduljak az ügyben
szia börni!

még nincs. tegnap ugye hálaadás volt, ami azt jelenti hogy a szél se fúj náluk. ma meg a karácsonyi első bevásárlási roham (black friday), tehát őrültek háza. előbb-utóbb lesz válasz.

sürgős a dolog?
Pirelli Mt 21-et 19-es kerékre, nem tudsz szerezni?
GeryV8 nincs semmi fejlemény az ügyben?
"Szombaton 8-tól 10-ig gépátvétel majd versenyzői eligazítás. Kb 10,10-től edzés kategóriánként kb 12,30-ig. Verseny 16-től,
vasárnap 10-től 12-ig edzés majd pályakarbantartás. 15,00-tól verseny"
szombaton a versenyek 16:00 tól kezdődnek, vasárnap 15:00-tól, 10:00-tól vannak edzések, de max 13:00ig tartanak!
szokott lenni motoros felszerelés,talán gumiköpeny is,de nem esküszöm rá! jegyváltáskor sorban állás van,de pörög az is,inkább a parkolás az ami neccesebb ha későn érkezel!
már alig várom a vasárnapot!
légszűrő mosás mondjon le!
délelőtt edzések. Ha jól emlékszem kb 14-15h köröl kezdődnek a versenyek.
Szombaton hánytól érdemes Nyíregyre látogatni? (sajnos vasárnap munka miatt nem fogok tudni menni, így csak a szombatban bízhatok)

Anyagilag hogy készüljek? Alkatrészeket esetleg szoktak árulni? (gumi kellene)
Jó éjt!
Holnapra jó motorozást, mára meg jó éjt! Egyszer csak össze futunk élőben is. hali